Ігор СУРКІС: «Коли є боротьба, результат незрозумілий до останніх хвилин»

Ігор СУРКІС: «Коли є боротьба, результат незрозумілий до останніх хвилин»

Фінальний матч став справжньою окрасою турніру. Його глядачем став президент клубу Ігор Суркіс. В основний час матчу між НПУ ім. Драгоманова та НУХТ переможець не визначився (0:0), а в серії пенальті вдалішими виявилися студенти педагогічного університету завдяки блискучій грі голкіпера Тараса Коваленко, нагородженого званням найкращого воротаря та гравця змагань. Найкращим бомбардиром турніру із п’ятьма м’ячами став Сергій Чайковський (НТУУ «КПІ»).

Призи переможцям вручив президент «Динамо» Ігор Суркіс (на фото). В якості же головної нагороди команді-переможниці – студентам педуніверситету імені Драгоманова – запропоновано на початку травня провести товариський матч із молодіжною командою «Динамо». Також учасники студентського турніру отримали грамоти та вхідні квитки на матч 30-го туру чемпіонату України «Динамо» – «Таврія».

- Це хороше починання керівників нашого фан-руху, – поділився враженнями від турніру Ігор Суркіс.

- Ми вперше проводимо такий турнір, він присвячений 85-річчю клубу «Динамо». На полі ми побачили безкомпромісну боротьбу серед студентських команд. Часом вона цікавіша, ніж у деяких матчах Прем’єр-ліги. Півфінал Кубка України («Волинь» – «Шахтар» – 3:4, – прим.ред.) довів – коли є безкомпромісна боротьба, результат незрозумілий до останньої хвилини. А коли є фарс, на такий футбол нецікаво дивитися. У турнірі студентів грають молоді хлопці, всі заряджені на перемогу й віддають на полі всі сили. І матч за третє місце, і фінал завершилися внічию, переможець визначився лише в серії пенальті. Команда Педагогічного університету найближчим часом зіграє з нашою молодіжною командою. Гравці приблизно одного віку, по 17-18 років, тим цікавіше буде спостерігати за зустріччю. І може, виявиться, наші селекціонери не допрацьовують, ми не охоплюємо весь спектр можливих гравців? Особисто я тут побачив кілька хлопців, які могли би конкурувати за місце в молодіжному складі. Можливо, це оманлива думка, емоції. У будь-якому випадку, буде цікаво подивитися за майбутньою грою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер