Ігор СУРКІС: «Команда сьогодні виглядала гідно»

Ігор СУРКІС: «Команда сьогодні виглядала гідно»

- Ігоре Михайловичу, ми бачили, що ви встигли поспілкуватися з Андрієм Шевченко після матчу. Якщо не секрет, про що була розмова?

- Я поцікавився його думкою про гру. І почув те, що й очікував почути. Наша команда сьогодні виглядала гідно. Звичайно, у футболі не обійтися без везіння. Але потрібно грати не сорок хвилин другого тайму, а всю гру. Та ще й із такою командою, яка, можна сказати, поранена, й дуже важко поранена. Було зрозуміло, що гравці «Челсі» надмотивовані й будуть робити все можливе, щоб, якщо не врятувати свою репутацію, то, у всякому випадку, врятувати свого тренера.

Але я сказав після гри нашим хлопцям, щоб вони не похнюпували носи. Через такі ігри будується команда. Вони програли гідно. Мені не було в чому їх дорікнути. Звичайно, були якісь певні помилки, які потрібно розібрати, не мені, а тренерському штабу. І надалі намагатися уникати цих помилок.

- Чи не пов'язуєте ви сьогоднішні подвиги Драговича з тим, що він змінив колір волосся?

- Зараз багато будуть про це говорити. Захиснику не обов'язково потрібно забивати голи, але він забив і в свої, і в чужі, тож, будемо вважати, компенсував свою помилку. А зіпсував нам настрій інший футболіст, який часто це робив і в чемпіонаті України. Напевно, тому він і грає в такій команді, як «Челсі».

- У групі тепер вимальовується непроста ситуація для «Динамо»... На що розраховуватиме ваш клуб?

- Будемо боротися до останнього, а там буде видно. У нас ще є ігри з «Порту» та «Маккабі». Думаю, до Ліги Європи-то ми вийдемо. Але будемо боротися до останнього шансу продовжити боротьбу в Лізі чемпіонів. Вважаю, що сьогодні була ключова гра, ми її, на жаль, програли, й тепер не все буде залежати від нас.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер