Ігор Суркіс: «Команда тренера не підвела»

Ігор Суркіс: «Команда тренера не підвела»

Після перемоги «Динамо» над «Бешикташем» із загальним рахунком 8:1, президент київського клубу Ігор Суркіс поділився думкою про гру команди, майбутнього суперника в Лізі Європи, травмованих гравців та преміальні:

- Чи радує мене гра? Сказати «ні» після сьогоднішнього матчу було б безглуздо. Команда грала «за рахунком», який ми здобули в Туреччині у важкій боротьбі, і грала дуже добре. Вважаю, хлопці виконали установку тренера, якщо забили чотири м'ячі. Гадаю, не кожній команді вдасться обіграти «Бешикташ», за який виступають «зірки», із загальним рахунком 8:1. Не можна також сказати, що ми граємо ідеально. Звичайно, є якісь проблеми, моменти, що вимагають поліпшення. Слава богу, одужав Нінкович, також сподіваємося, до 10-го березня буде готовий Михалик. Має бути довга лавка запасних, адже одинадцять людей не можуть витягнути на собі весь сезон. Будемо сподіватися, до матчів із «Манчестер Сіті» ми підійдемо в хорошому настрої та кондиціях.

- Ви були в роздягальні після матчу, чи вважаєте за краще не балувати команду похвалою?

- Хлопці дуже раді, я їм подякував за гру, самовіддачу. Головне, що вони не підвели свого тренера. А до роздягальні я заходжу й після поразок. Я маю стійко переживати як перемоги, так і невдачі.

- Що думаєте про суперника «Динамо» в 1/8 Ліг Європи – «Манчестер Сіті»?

- Команда рівня Ліги чемпіонів, яка в турнірній таблиці чемпіонату Англії перебуває вище за «Челсі» та «Ліверпуль». Це говорить про те, що наш суперник дуже серйозний, на нього потрібно відповідально налаштовуватися. На мій погляд, після такої гри з «Бешикташем» тремтіння в колінах у гравців бути не має, все ж таки, команда грала й у Лізі чемпіонів, і в Лізі Європи, в якій разом із Сьоміним доходила до півфіналу. Потрібно виходити на поле і демонструвати свої сильні якості. Два дні тому було ухвалено рішення, що команда вирушить ще на один збір, до Туреччини, звідки ввечері 3-го березня полетить прямо до Донецьку. Наступного дня хлопці проведуть тренування, а 5-го березня – гру. Таким чином, у нас залишиться чотири дні, щоб підготуватися до серйозного та важкого суперника. Будемо сподіватися, успіх буде на нашому боці.

- Перед початком турніру ви обіцяли команді преміальні?

- Ми взяли приклад із «Шахтаря» і працюємо без преміальних. Граємо безкоштовно для людей, які прийшли нас сьогодні підтримати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер