Ігор Суркіс: «Команда в будь-який момент може додати»

Ігор Суркіс: «Команда в будь-який момент може додати»

По закінченні матчу президент «Динамо» Ігор Суркіс традиційно спустився до роздягальні, подякувати команді за гру і перемогу. Знайшовся час в Ігоря Михайловича і для відповідей на питання кореспондента клубного Інформвідділу Світлани Полякової.

- Головне, що сьогодні ми здобули три очки. Вважаю, що грати завжди потрібно до кінця, хоча б для своїх уболівальників. Хоча сьогодні їх прийшло небагато, але вони хочуть отримати задоволення від гри, а хлопці після третього гола почали «балуватися». Це єдиний неприємний момент. А так, видно, що команда добре готова фізично і в будь-який момент може додати. Не знаю, як складеться важкий матч із турками в Лізі чемпіонів, але на цей поєдинок, вважаю, потрібно дивитися з оптимізмом.

- Алієва, нарешті, прорвало?

- В таких м'ячах, які забив Саша, часто звинувачують воротарів, але з подібними ударами зможе впоратися не кожен голкіпер європейського рівня. Перший гол вийшов просто блискучим, а Нінкович ударив на виконання і, немов рукою, закинув м'яча в сітку. Одним словом, добрий результат, гарний настрій і, завдячуючи богу, матч закінчився без травм. Провідним гравцям ми дали трохи відпочити.

- Тобто, на «Фенербахче» - із легким серцем?

- Поїдемо, вболіватимемо, а там подивимося.

- Що скажете про Ярмоленко? Вчора він забив гол за молодіжну команду, сьогодні вийшов на заміну...

- Це молодий, перспективний хлопець. Я вважаю, що в таких матчах потрібно обов'язково випускати молодих футболістів, щоб вони відчули впевненість. Якщо в певних поєдинках тренер буде на них серйозно розраховувати і ставити з перших хвилин, через чиюсь травми чи просто, коли потрібно буде дати відпочити гравцю основи, вони мають виходити на поле й не боятися вирішувати поставлені завдання. Тому, вважаю, Юрій Павлович робить правильно, коли дає можливість грати молодим.

- Сьогодні за поєдинком спостерігали представники «Фенербахче»?

- Здається, ні. Наскільки я знаю, вони дивилися нашу гру в Одесі, а сьогодні звернулися з проханням надати касету із записом матчу. Ми це зробимо.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер