Ігор Суркіс коментує інтерв’ю К.Григоришина “Українській правді”

Ігор Суркіс коментує інтерв’ю К.Григоришина “Українській правді”

-Як Ви прокоментуєте інтерв’ю К.Григоришина “Українській правді”?

-Інтерв’ю К.Григоришина – ні що інше, як спроба використати політичну кон’юктуру в своїх корисних цілях.

Футбольний клуб “Динамо” (Київ) не вмішувався в політику в період виборчої кампанії, усіляко дистанцюючись від невластивих спортивному клубу функцій. Втягнути футбольний клуб в політичне протистояння, зробивши його розмінною монетою в брудній грі нікому не вдасться, в тому числі і Григиришину.

Можна зрозуміти невдалого бізнесмена, який схильний городити одну брехню на іншу, аби не звинувачувати в своїх проблемах себе, улюбленого. Можна навіть йому поспівчувати. Адже був час (тоді прем’єр-міністром був Павло Лазаренко), коли він відчував себе в Україні всемогутнім.

Якщо ж Григоришин почав турбуватися долею українського футболу, йому можна порадити відновити якийсь з вітчизняних клубів, який потребує фінансової допомоги та вивести його до великого футболу.

Якщо ж хтось з вболівальників “Динамо” прочитав інтерв’ю Григоришина в УП, маю вас завірити – забрати акції “Динамо” неможливо, як і акції будь-якого з Грандів європейського футболу. Це розуміють люди зі здоровим глуздом. Клуб живе і буде жити своїми багатолітніми традиціями, проводячи трансферну політику і підготовку до міжнародних турнірів, щоб гідно представляти Україну на міжнародній арені.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер