Ігор СУРКІС: «Конкуренція у нас завжди була, є й буде»

Ігор СУРКІС: «Конкуренція у нас завжди була, є й буде»

- Гладкий отримає ігрову практику та повернеться влітку. Він дуже хороший футболіст, дуже хороший хлопець, головне – порядний. Я ніколи не чув, щоб він обурювався, коли не потрапляє до складу. Він професіонал. Так склалося, що він не потрапляв до основного складу. Він повинен отримати ігрову практику. Можливо, він не зумів адаптуватися до гри нашої команди, адже «Шахтар» грає в зовсім інший футбол, там йому було простіше. Але для цього має минути час. Я сподіваюся, що він повернеться, так само, як і Кравець, який може принести нам користь. Стосовно Теодорчика питання теж не вирішено, буде він у «Андерлехті» чи ні. Конкуренція у нас завжди була, є й буде.

Що стосується Хачеріді - напевно, він програє конкуренцію, і Сергій Станіславович вважає, що ті люди, які зараз грають, краще готові. Тренер теж ризикує, але найголовніше - результат. Сподіваюся, Женя зрозуміє, що настав момент, коли він більше не буде беззастережно потрапляти до складу. Є конкуренція, і я думаю, що ці хлопці йому ні в чому не поступляться. Не можна говорити про те, що Хачеріді – великий. Можливо, він і був великим. Але на сьогоднішній день це потрібно доводити щодня на футбольному полі. Він вже у двох іграх не потрапив до заявку з 18-ти гравців. Що тепер, буде грати за дубль? Це його вибір.

Важко виховувати людину, коли їй 30 років. У нього залишається півтора роки контракту - до 1 липня 2018 року. Я думаю, що Женя - хлопець з характером, він візьметься за голову, не буде сидіти і лише чекати зарплату в кінці місяця, а буде конкурувати. Адже він - хороший захисник, один із найкращих українських захисників у нашому чемпіонаті.

FootballHub

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер