Ігор СУРКІС: «Кожен із гравців «Динамо» U-19 може потрапити до першої команди» (+ВІДЕО)

Ігор СУРКІС: «Кожен із гравців «Динамо» U-19  може потрапити до першої команди» (+ВІДЕО)

- Щойно в роздягальні я сказав: якщо ми будемо святкувати сьогоднішній успіх та почивати на лаврах, це буде останній успіх. Чекаємо на жеребкування у п’ятницю, хлопці налаштовані. Коли люди вірять у себе, найголовніше, звісно, привезти трофей. За нього потрібно боротися, і команда сьогодні продемонструвала, що в неї є для цього всі підстави. Подякував хлопцям за гру. Враховуючи, що сьогодні на полі були не всі 19-тирічні гравці, а й ті, кому 16,5-17 років, можна зробити висновок, що у київського «Динамо» є майбутнє – це найголовніше. Якщо хлопці на цьому не зупиняться, а прогресуватимуть та прагнутимуть потрапити до першої команди, кожен із них має для цього шанс. Це буде найважливішим досягненням тренерського штабу та людей, які працюють із цією командою.

- Чи сподобалися вам юні футболісти за якістю гри?

- Насамперед сьогодні мені сподобалося те, що вони зрозуміли, що саме необхідно робити на футбольному полі: за нагоди атакувати та пресингувати, адже саме в атаці ми можемо досягти позитивного результату, а не грати на утримання за рахунку 1:0 на нашу користь і не вибивати м’яч на трибуни.

Величезне спасибі всім уболівальникам, які прийшли підтримати нашу юнацьку команду. Бачив, було багато молоді: студентів, школярів. Коли на такий матч приходить 11 тисяч глядачів, це дуже приємно.

- Вражає атакувальний потенціал «Динамо», враховуючи те, що команда щойно повернулася зі зборів...

- Значить, добре підготувалися, для цього були створені чудові умови, про це може розповісти докладніше Сергій Мохник, який перебував разом із командою в Туреччині. Словом, ми зробили все можливе, щоб вони підготувалися до сезону найкращим чином. Головне – продовжувати прогресувати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер