Ігор СУРКІС: «Леонід Буряк – відданий та вірний київському «Динамо»

Ігор СУРКІС: «Леонід Буряк – відданий та вірний київському «Динамо»

А найпершим привітав іменинника президент «Динамо» Ігор Суркіс: «Я дуже поважаю Леоніда Йосиповича за відданість нашому клубу. Прийшовши до «Динамо», він вірою та правдою служить команді. Хоча він тренував й інші клуби – приміром, одеський «Чорноморець». Також Леонід Йосипович тренував і «Динамо». Можливо, в той час у мене не вистачило терпіння, можливо, в певному плані – у нього, але він залишався вірним та відданим клубу, як людина. Це викликає в мене величезну повагу. Ми з ним часто зустрічаємося, дискутуємо, я роблю для нього все, що можу. Гадаю, ми ніколи один від одного не почуємо слова «ні». Головне, що в ньому б'ється динамівське серце. Сьогодні Буряк не працює в структурі клубу, але все одно є частиною динамівської родини. Перш за все, я побажав імениннику здоров'я. А виглядає він настільки добре, що міг би дати фору багатьом сьогоднішнім футболістам, у баченні поля й точності передач, це напевно. Також здоров'я його прекрасній дружині, дітям, онукам та всього найкращого. Поки ми будемо шанувати таких, як Леонід Йосипович, у нас буде багато яскравих перемог».

Прийнявши привітання, Леонід Буряк розповів, що відчуває в такий знаменний для себе день:

- Я реально сприймаю свій вік. Дуже вдячний клубу, Ігорю та Григорію Михайловичу за те, що ми все ж таки організували це свято. Було складно, але ми це зробили. Також дякую уславленим ветеранам, які зібралися, адже такий матч потрібно провести не заради мого Дня народження, а тому що ми допомагаємо дітям.

- Ви відзначаєте свій День народження по-футбольному. Чого очікуєте від дружнього матчу?

- Інтрига буде завжди. Гадаю, інтерес до цього матчу є, хоча не варто говорити про серйозний футбол. Тим не менш, не можу назвати сьогоднішніх учасників ветеранами. Ці люди ще можуть грати в хороший футбол і сьогодні покажуть це.

- Ви віддали футболу все своє життя. Чи змінилося для вас значення цього слова на початку кар'єри та тепер?

- Футбол – це мета життя, я живу футболом, виріс у футболі й вдячний йому за все, що він для мене зробив – дав ім'я, благополуччя, я пишаюся тим, що примножував славу київського «Динамо».

- Якби вам було дано другий шанс, ви б усе одно стали футболістом?

- Так, безперечно.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер