Ігор Суркіс: “Віддаю перевагу “Сконто”

Ігор Суркіс: “Віддаю перевагу “Сконто”

У третьому кваліфікаційному раунді київському “Динамо” доведеться зустрітися з переможцем пари “Сконто” – “Трабзонспор”. По закінченню жеребкування динамівська прес-служба попросила поділитися враженнями про її результати керівників та футболіста клубу.

Ігор Суркіс, президент ФК "Динамо" (Київ):

-В принципі, результатами жеребкування ми задоволені. Якщо взяти до уваги наш рішучий настрій потрапити восьме поспіль до основного турніру Ліги чемпіонів, то обіграти у двох матчах будь-якого з можливих суперників нам до снаги.

-І все ж, кому б ви віддали перевагу?

-Я б віддав перевагу “Сконто”. Тому що краще знаємо латиський клуб, неодноразово зустрічалися з ним і на Кубку Співдружності в Москві, і нещодавно на Кубку Лобановського вдома… Словом, досвід маємо. “Трабзонспор” доведеться вивчати… Але і це нам також по силам.

* * *

Йожеф Сабо, віце-президент ФК "Динамо" (Київ):

-Результатами жеребкування задоволений. Вважаю, нашій команді буде легше грати зі “Сконто”, хоча це також непоганий колектив. “Трабзонспор” дуже міцна команда, до того ж, матч-відповідь у Туреччині буде проводити дуже важко. Хоча, нам до снаги обіграти і латиську, і турецьку команди.

-Якого суперника хотіли отримати напередодні жеребкування?

-Нам завжди щастить на датські клуби, команди країн Східної Європи. Ці колективи ми традиційно проходимо. Хоча, навіщо про це зараз казати. Ми рішуче налаштовані не зупинятися на третьому раунді кваліфікації, адже головне завдання, яке поставлене перед “Динамо” – пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів. Я переконаний у позитивному підсумку серпневих протистоянь.

* * *

Маріс Верпаковскіс, нападник "Динамо":

-Дуже хочу, щоб суперником “Динамо” став “Сконто”. Вважаю, латишам до снаги пройти “Трабзон”, адже досвід проходження турецького бар’єру команди Старкова вже мають. У першій грі в Ризі вболівав за колишніх одноклубників і від усієї душі бажав їм успіхів. Навіть відчував, що у третьому раунді переможець цієї пари зіграє саме з нами.

“Трабзонспор” “Динамо” також має обігрувати. Я дивився матч у Ризі і нічого особливого у грі турків не побачив. У цьому році “Динамо” має грати в Лізі чемпіонів!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер