Ігор СУРКІС: «Люди на стадіоні мають отримувати задоволення від гри»

Ігор СУРКІС: «Люди на стадіоні мають отримувати задоволення від гри»

В ефірі програми «Профутбол» позицію ФК «Динамо» (Київ) щодо подій пояснив президент клубу Ігор Суркіс.

- Не можна це залишити осторонь, потрібно з'ясувати, хто це зробив. Слава Богу, «Олімпійський» обладнаний камерами спостереження. Якщо міліція захоче, не так це важко зробити. Всі чудово розуміють, що «Динамо» не може встежити за всіма глядачами. Делегат матчу поставив нам відмінну оцінку за проведення зустрічі. Але стався такий інцидент, він буває й у побуті, не лише на стадіоні. Не потрібно відразу казати, що команду позбавлять Ліги чемпіонів, позбавлять очок, як багато журналістів розповсюдили. Люди приходять на футбол, вони мають відпочивати, отримувати задоволення від гри, особливо такої. Не так часто «Челсі» приїжджає до Києва.

Для того, щоб повернути на стадіон правоохоронні органи, потрібно прийняти закон у Верховній Раді. Вважаю, на таких матчах правоохоронні органи потрібні. Через купку негідників сьогодні під питанням важливі речі. Наступний матч може пройти із закриттям деяких секторів, можемо взагалі, як «Дніпро», грати за порожніх трибун. Це вже не футбол! Сподіваюся, враховуючи, що оцінка матчу була відмінною, УЄФА підійде розбірливо до цієї ситуації, й ми обмежимося штрафом. Наші фани мені сказали, що вони до цього не мають жодного відношення. Я знаю стовідсотково, що вони не брешуть. Ми три сезони не грали в Лізі чемпіонів! Команда прогресує, це можна побачити неозброєним оком. А сьогодні купка негідників не дивиться футбол, а влаштовує такі речі, які неприпустимі в цивілізованому суспільстві.

Про гру «Динамо» проти «Челсі»

- Вдячний, що команда змогла зібратися після такого серйозного удару по іміджу, після майже півтора роки без поразок. Хлопці разом із тренерським штабом розібралися, змогли зіграти на рівних із «Челсі». Ми могли як виграти, так і програти. Ніхто не скаже, що ми були такі безвольні, як проти «Шахтаря». Тоді не «гірники» нас обіграли, а ми самі дали себе обіграти. Я в усьому підтримую Сергія Реброва, він зростає та прогресує разом із командою. Він знайшов слова для тих, кого випустив у складі. Навіть якби він програв «Челсі», я би йому вибачив. Ребров робить свою справу чесно та професійно. Ми маємо бути разом і після поразок, і після перемог. У Реброва тривалий контракт, він будує хорошу, молоду, перспективну команду, вводить до складу українців. Гадаю, це подобається нашим уболівальникам.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер