Ігор Суркіс: «Ми маємо набрати максимальну кількість очок»

Ігор Суркіс: «Ми маємо набрати максимальну кількість очок»

Восени нинішнього року «Динамо» вперше в історії візьме участь у Лізі Європи. У груповому турнірі команді протистоятимуть голландський АЗ, білоруський БАТЕ та молдавський «Шериф».

- Після того, як ми тринадцять разів брали участь у Лізі чемпіонів та грали з найкращими командами Європи, цього разу, можна сказати, нам у деякій мірі з жеребкуванням у Лізі Європи пощастило, – поділився враженнями після закінчення жеребкування президент «Динамо» Ігор Суркіс. – Але це не означає, що ми маємо розслаблятися. Вважаю, команда має показати в групі максимальний результат і вийти до наступного кола з першого місця. Оскільки чотири з шести ігор проведемо з командами пострадянського простору, через матчі в Лізі Європи, можливо, будемо готуватися до чемпіонату України, де деякі із суперників будуть сильнішими.

Ми маємо набрати максимальну кількість очок для «Динамо» й України в рейтингу УЄФА. Вони нараховуються незалежно від того, в якому турнірі і проти якого суперника граєш. Сподіваюся, наша команда зможе успішно зіграти цієї осені й у Лізі Європи, й у чемпіонаті України.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер