Ігор Суркіс: “Ми нікого не боїмося”

Ігор Суркіс: “Ми нікого не боїмося”

Після матчу з “Байєром” президент “Динамо” Ігор Суркіс поділився своїми враженнями про гру.

“Матч видався напруженим, захоплюючим та цікавим. Велике спасибі вболівальникам, які цього вечора заповнили трибуни НСК “Олімпійського” та своєю підтримкою допомогли команді здобути перемогу.

“Динамо” створило чимало небезпечних моментів біля воріт суперника, але окрім реалізованих шансів було також і чимало втрачених, що є великою розкішшю в поєдинках Ліги чемпіонів. На жаль, ведучи по ходу зустрічі 1:0, наша команда пропустила два м’ячі та була змушена відігруватися. Але хлопці все ж зуміли зібратися і в останні 25 хвилин продемонстрували класний атакуючий футбол. А з таким бойовим настроєм на матч, який був у “Динамо” з перших секунд гри, команду, вважаю, очікує велике майбутнє.

Пара нападників Клебер – Верпаковскіс, на мій погляд, ще не достатньо зіграна, їм потрібен час для того, щоб краще порозумітися. Відносно голу, який ми пропустили, можу сказати, що це елементарні помилки оборони, яких припускатися у матчах такого високого рівня ми не мали права.

Наприклад, коли Воронін, який володіє гарною швидкістю, зрівняв рахунок, хлопці, вважаю, просто не розібралися, хто з ним мав грати. У другому таймі трохи “підсів” Гіоане, який вимушено грав на позиції правого оборонця. На мій погляд, Тіберіу футболіст середини поля і продуктивніше його використовувати в півобороні, під нападником, де він краще проявив би свої якості. Теж саме стосується і Гусєва. На мою думку, цих футболістів вигідніше використовувати у підтримці атакуючих дій".

-Ігоре Михайловичу, попереду у “Динамо” два матчі з “Реалом”, який перебуває у гарному ігровому тонусі після перемоги над “Ромою”. Які настрої, не боїтеся суперників?

- Настрій бойовий. Ми нікого не боїмося і готові дати бій будь-якому супернику. “Динамо” знаходиться на першому місці і в кожній грі претендуватиме лише на перемогу та вихід з групи - саме таке завдання стоїть перед командою.

Вважаю, саме між “Динамо” та “Реалом” точитиметься боротьба за перші два місця. Хоча інші команди також не можна списувати з рахунку. На нас ще очікує непроста поїздка до Леверкузена, не треба недооцінювати “Рому”, яка неодмінно захоче звести з нами рахунки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер