Ігор СУРКІС: «Тепер всі сили будуть кинуті на матч з «Маккабі»

Ігор СУРКІС: «Тепер всі сили будуть кинуті на матч з «Маккабі»

- Виграли 6:0 - завжди приємно перемагати, особливо, з таким рахунком.

- Як ця перемога допоможе команді перед грою з «Маккабі»?

- У хлопців гарний настрій. Перед грою з «Порту» ми говорили, що нас чекає головний матч сезону. На щастя, в Португалії склалося все вдало, ми перемогли. Тепер нам потрібно поставити жирну крапку і вийти в плей-офф Ліги чемпіонів.

- Чи хвилювалися, що хтось може сьогодні отримати травму?

- Ребров вже досвідчений тренер - бачите, як він добре варіює складом. У перерві поміняв Ярмоленка і Гонсалеса. Деякі хлопці взагалі не потрапили в заявку. Напевно, все це було зроблено, щоб уникнути травм. Тепер ми кинемо всі сили на матч з «Маккабі».

- «Динамо» отримало двоматчеву дискваліфікацію стадіону. Ви вже знайшли винуватців того інциденту?

- Ми займаємося цією справою, продовжуємо розслідування, правоохоронні органи додатково допитують потерпілих. Ми ще повинні пройти апеляційний шлях, тому не можемо зараз розголошувати деякі факти. Найближчим часом ви всі дізнаєтеся. Можу сказати, що ми надамо додаткові аргументи і спробуємо добитися проведення тільки одного матчу без глядачів, а другий і третій - умовно. Ми все зробимо для цього.

- Виходить, що «Динамо» ще не подавало апеляцію?

- Ні, у нас ще є час до 9-го числа. Ми її готуємо, працюємо разом з правоохоронними органами, відкриваються нові факти, які можуть допомогти нам довести, що расизму там не було, а просто хуліганство. Ми повинні дуже серйозно підготуватися. Нас вислухають, тому я сподіваюся, що нам вдасться довести свою правоту. Тільки тоді УЄФА піде нам назустріч. Ми нічого вимагати не можемо - тільки просити. Ми в жодному разі навесні будемо грати в єврокубках, тому хотілося б починати матчі плей-офф з глядачами. Футбол без глядачів - це не футбол.

- Уболівальники «Динамо» сподівалися, що ви подасте апеляцію раніше, до матчу з «Маккабі», щоб він пройшов з глядачами, адже покарання УЄФА не діє на час її розгляду.

- Покарання від УЄФА набирає чинності з моменту його оголошення. «Динамо» подасть підготовлену, аргументовану апеляцію. Повірте, що б ми не робили і не говорили, матч з «Маккабі» в будь-якому випадку однозначно довелося б грати без глядачів. Ми консультувалися з юристами, вони працюють, тому не збираємося поспішати - потрібно все чітко прописати таким чином, щоб навесні ми вже грали з глядачами.

- Що вболівальникам робити з квитками на цей матч?

- Ми або повернемо гроші, або вони будуть дійсними на наступний поєдинок.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер