Ігор СУРКІС: «Не можна зупинятися, потрібно працювати далі»

Ігор СУРКІС: «Не можна зупинятися, потрібно працювати далі»

Про те, як команда вирішила це завдання, в ефірі програми «Профутбол» розповів президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

- Насамперед, ми вирішили поставлене завдання (вийти з групи в Лізі Європи – прим. ред.). Але воно ще не вирішене остаточно, адже «Ольборг» виграв у «Стяуа». Тепер нам потрібно як мінімум не програти, а ще краще – виграти в Румунії, щоб на мажорній ноті завершити цей футбольний рік. У футболі, як кажуть, дрібниць не буває. Навесні буде легше, якщо у групі Ліги Європи посісти перше місце.

- Ви помітили узгодженість у грі динамівців, чи всім ви задоволені в діях команди?

- Ви знаєте, як уболівальник, насамперед, я задоволений результатом. Є у футболі тонкощі, які тепер уже розберуть тренер, самі хлопці. У першому таймі було створено достатньо моментів Артемом Кравцем, але він їх не реалізував. Ми ще до перерви могли вести 3:0. У другому таймі хлопці виправилися, забили м'ячі. Була компактність між лініями, нашим воротам практично не загрожували. Команда знала, чого вона хоче досягти й як потрібно грати, щоб прийшов результат. Є прогрес, і це дуже приємно. Але не можна зупинятися на досягнутому, потрібно працювати далі.

* фото В.Раснер

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер