Ігор Суркіс: «Недоволений самовіддачею гравців»

Ігор Суркіс: «Недоволений самовіддачею гравців»

Ігор Суркіс, президент "Динамо":

- Зрозуміло, я дуже засмучений. Ми не грали на рівних із «Ромою» і не змогли обіграти «Спортинг», а в цьому матчі потрапили під роздачу від «Манчестера». Сподіватись на чудо було б, якщо бути відвертим, дивно. Але я надіявся, що команда вийде і зіграє на високому рівні. Для прикладу, як зіграла сьогодні в другому таймі. Можливо, забезпечивши результат, "Манчестер" не витрачав сили в другій половині гри. Але і другий тайм показовий – ми можемо грати проти «Манчестера». В індивідуальному плані, звичайно ми поступаємось цій команді. А компенсувати цей недолік потрібно за рахунок бажання, самовіддачі і бойових якостей.

У нас були проблеми. От-от відновились Бангура, Діакате, Рінкон тиждень не тренувався, Клебер вилетів буквально напередодні, Несмачний не грав півтора місяці… Природно, команда не могла перебувати в однакових кондиціях. Я не розумію, чому нас увесь час переслідують травми. Через них ми ніяк не можемо награти склад. А от у решта іграх, гадаю, можна вчитись і набиратись досвіду.

- Це була безнадійна для «Динамо» гра?

- Гадаю, ми програли по грі. Я незадоволений самовіддачею гравців, особливо в першому таймі.

- Чи це послужить це приводом для кардинальних висновків – наприклад, відставки Сабо?

- Не будемо говорити зараз пор відставку головного тренера. Ми вже зробили одне хірургічне втручання – відсторонили Дем’яненка. Настане зимова пауза, тоді і вирішуватимемо.



Резо Чохонелідзе, генеральний директор "Динамо":

- Оцініть дії команди в сьогоднішньому матчі.

- Мені сподобались дії команди, але лише в другому таймі. Ми показали футбол по-справжньому високої якості, у який грають найсильніші команди Європи. Щоправда, гравцям поки не вистачає функціональної готовності. Хоча якщо порівнювати матчі проти "Роми" і "Спортинга", то другий тайм сьогоднішньої гри – дві різні речі.

- Як ви вважаєте, у «Динамо» ще є шанси продовжити боротьбу в євро кубках?

- Якщо ми виграємо три матчі, то цілком можна розраховувати на вихід у плей-офф. У протилежному випадку ми сильно розраховуємо на вихід до Кубка УЄФА. Боротимемось до останнього. А взагалі, особливого смислу засмучуватись не бачу. Миттєвий результат не важливий, для нас головне працювати на перспективу. Гадаю, у майбутньому у нас усе вийде. А створити команду за місяць неможливо.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер