Ігор Суркіс про трансфери “Динамо”

Ігор Суркіс про трансфери “Динамо”

Президент київського “Динамо” у прямому ефірі футбольної програми “Проект F” у понеділок ввечері прокоментував можливі трансфери клубу в літнє міжсезоння.

“Діметріос Папандопулос (лідер грецької молодіжки та англійського клубу “Бернлі”, - прим. авт.) виявив бажання виступати за “Динамо”. Я провів з ним переговори, але якщо це придбання відбудеться, то на перспективу. Нині нам потрібні кваліфіковані виконавці на місце правого оборонця, хавбека та нападника”, - зазначив президент клубу.

“У нас на олівці є низка футболістів. Дехто з цього списку з’явиться в “Динамо” вже цього літа. Це буде точечна селекція, а ось взимку запросимо низку виконавців, з яких залишаться лише ті, хто спроможен реально посилити гру команди”, - підкреслив Ігор Михайлович.

Ігор Суркіс спростував інформацію щодо трансферу Олександра Мелащенко: “Сашко поки залишається гравцем нашої команди. Якщо ми придбаємо сильного нападника, тоді, можливо, розглянемо питання про його подальше працевлаштування. Хоча, я впевнений, Мелащенко міг би грати за “Динамо” і це зняло б проблему пошуку нападника”.

А ось питання по Олександру Хацкевичу залишається відкритим. Щодо нього президент “Динамо” заявив: “У Хацкевича дійсний контракт з “Динамо” до кінця року. Якщо по його закінченню він захоче залишити команду вільним агентом, йому ніхто не заважатиме. Саша дуже багато зробив для нашого клубу і не приховує, що хотів би змінити обстановку. Це дає йому право на вибір. Нині в нього народилася дитина, можливо його плани зміняться і він захоче залишитися в “Динамо”. Ми нікого не виганяємо, але якщо Хацкевич виявить бажання піти, клуб в цьому не чинитиме опору”.

Швидше за все поповнить лави динамівців грузинський воротар Георгій Ломая. “Ми вели з ним переговори, але певний час Ломая відмовлявся їхати до Києва. Він не хотів бути третім голкіпером у команді, але я зумів його переконати, що прийшовши третім воротарем він зможе стати першим. Георгій узяв час на роздуми, а нещодавно зателефонував мені і дав згоду на перехід у “Динамо”. При цьому я хочу підкреслити, що ми ні в якому разі не збираємося розлучатися з Ревою та Шовковським. Сьогодні, на мій погляд, два рівноцінних воротаря для такої команди як київське “Динамо” – це замало. Тому ми вели пошук третього стража воріт”, - відмітив президент “Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер