Ігор СУРКІС: «Дуже прикро, але потрібно рухатися далі»

Ігор СУРКІС: «Дуже прикро, але потрібно рухатися далі»

- На футбольному полі грають дві команди. У даному матчі ПСЖ був на голову сильнішим за нас. Із такою грою в Лізі чемпіонів нічого не досягнеш. Тренеру та футболістам необхідно в цьому розібратися. Уболівальники чекають на перемоги або, принаймні, самовіддану гру, навіть якщо команда після першого тайму програє з рахунком 0:3. Тим паче таке не часто трапляється. А катати м'яча… Напевно й ми з вами можемо робити це

- У зв'язку з цим не назріли зміни на тренерському містку?

- Ви мене не провокуйте! Хочете говорити про гру
будемо говорити про гру.

- Здалося, що команді бракувало мотивації...

- Мотивація була. Тільки футболісти нею не скористалися, як потрібно було це зробити в матчі Ліги чемпіонів. Це не чемпіонат України. Тут необхідно грати інакше.

- Завдання команди в Лізі чемпіонів не змінюється?

- Ні. У нас попереду ще п'ять турів. До того ж загребське «Динамо» програло. Нічого страшного не сталося. Необхідно покращувати якість гри. Важливо пам'ятати про те, що ще є й ворота суперника, а не думати лише про захист власних, катаючи м'яча в центрі поля.

- Можливо, футболісти «Динамо» були просто не готовими, що ПСЖ так жваво розпочне матч?

- Не виключено, що команду зламав пенальті на старті зустрічі. Хлопці були достатньо мотивовані, але це футбол. Трапляється всяке. Ми маємо сприймати результат таким, яким він є. Дуже прикро, але потрібно рухатися далі.

- Літні трансфери себе виправдовують?

- Поговоримо про це наприкінці сезону.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер