Ігор Суркіс: «Дуже сумував за футболом»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс відвідав товариський матч із московським «Локомотивом», який проходив у рамках учбово-тренувального збору в Іспанії. Після матчу Ігор Михайлович поділився своїми враженнями з кореспондентом клубного Інформвідділу й телевізійною службою «Динамо Київ ТБ».

- Це був звичайний контрольний товариський матч, – почав розмову Ігор Михайлович. – Традицію порушено не було – минулого літа ми також програли «Локомотиву» Юрія Сьоміна, програли і зараз. Але для цього й існують контрольні ігри, щоб перевіряти можливості гравців, які є в розпорядженні.

У першому таймі був змішаний склад, грали молоді Калитвинцев і Гармаш, а в другій половині матчу, на останні 30 хвилин, вийшли футболісти, наближені до основного складу. Завтра, проти «Зеніту», ми побачимо зовсім іншу гру. Цей спаринг у нас не був запланованим, але ми по старій дружбі не змогли відмовити Юрію Павловичу, який звернувся до нас із побажанням провести контрольний матч на зборі в Марбельї.

Завтра, із «Зенітом», зіграють ті футболісти, які напевно вийдуть у стартовому матчі другої частини сезону проти «Кривбасу». Саме тому за підсумками матчу з пітерцями можна буде оцінити реальні кондиції команди, побачити тактичні схеми, які награвалися головним тренером упродовж підготовчого періоду, і робити перші висновки.

- Сьогоднішнім матчем залишилися задоволені?

- Я задоволений, оскільки дуже сумував за футболом. Побачив, що, слава Богу, всі здорові, за винятком Хачеріді та Петрова, в яких легкі ушкодження. Загалом же побачив гарний настрій у колективі – все йде саме так, як і має йти.

- Чекаємо на поновлення чемпіонату…


- І сподіватимемося, що за підсумками чемпіонату ми опинимося на тому ж місці, на якому увійшли до зимової паузи, – тобто першому.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї (Іспанія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер