Ігор Суркіс відповів на питання вболівальників

Ігор Суркіс відповів на питання вболівальників

Сьогодні у київському спорт-барі “Планета-Спорт” популярна газета “Весь спорт” провела пряму лінію з президентом “Динамо” Ігорем Суркісом. Понад годину Ігор Михайлович відповідав на питання вболівальників та журналістів.

Пропонуємо вашій увазі основні моменти розмови президента нашого клубу з представниками ЗМІ та фанами. Зазначимо, що розмова вийшла відвертою і Ігор Суркіс відповів на чимало гострих питань, які стосуються життя клубу та виступів команди. Повну версію прямої лінії читайте у найближчому номері газети “Весь спорт”.

Про стадіон

-Наприкінці серпня – на початку вересня, стадіон “Динамо” імені Валерія Лобановсього зачиниться на реконструкцію, яка триватиме близько року. Над ареною зведуть дах, покращаться умови для роботи журналістів, вболівальники зможуть підкріпитися їжею до та в перерві матчу. Окрім того, планується створення нової стоянки, у тому числі і для автобусів, при цьому не буде зачеплено паркової зони.

Спочатку проект передбачав вмістимість стадіону 24.500 місць, але керівництво клубу попросило архітекторів споруди збільшити кількість місць до 31.000. Найближчим часом творча група проведе консультації з відповідними службами УЄФА для створення стадіону європейського рівня.

Але матчі групового турніру Ліги чемпіонів в майбутньому плануємо проводити на НСК “Олімпійський”. Таку підтримку, як на цьому стадіоні, треба же пошукати!

Про довіру до Михайличенко

-Керівництво клубу продовжує довіряти Олексію Олександровичу. Він двічі виводив команду до групового турніру Ліги чемпіонів, вигравав чемпіонат та Кубок України. І в цьому сезоні є всі підстави для повторення таких успіхів.

Я не втручаюсь до тренерського процесу і не вказую керманичу на якісь нюанси в його роботі. Керівництво цікавить, в першу чергу, результат та красива гра команди. Але, хочу підкреслити, що цей кредит довіри закінчиться одразу після того, коли “Динамо” не досягне поставлених цілей.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер