Ігор СУРКІС: «Підемо на все заради миротворчої місії футболу»

Ігор СУРКІС: «Підемо на все заради миротворчої місії футболу»

- Я прекрасно усвідомлюю, які складнощі зараз відчувають кримські футболісти, - сказав Ігор Михайлович. - Хочу висловити їм свою підтримку і солідарність. Дуже радий позитивним результатами моїх переговорів з керівництвом сімферопольського клубу про участь «Таврії» в матчі 21-го туру. Сподіваюся, ми не розчаруємо вболівальників обох команд, які з нетерпінням чекають цієї зустрічі.

Зі свого боку заявляю, що ми виконаємо всі умови, на яких наполягають наші суперники, включаючи організацію та оплату чартерного рейсу для доставки кримчан в Київ. Гарантую, що в процесі підготовки до гри нами будуть вирішені й інші технічні питання на прохання сімферопольської команди.

Хочу підкреслити, що ФК «Динамо» Київ гарантує порядок і безпеку всім учасникам цієї спортивної події, яка обов'язково має відбутися. Адже мова тут йде про щось незрівнянно більше, ніж турнірні очки. Мова - про миротворчої місії футболу, про прагнення всіх жителів України якомога швидше повернутися до нормального життя, - цитує Суркіса www.footclub.com.ua

* фото В.Раснера

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер