Ігор Суркіс: «Перемоги Газзаєва пов'язую з «Динамо»

Ігор Суркіс: «Перемоги Газзаєва пов'язую з «Динамо»

«Динамо» - «Іллічівець» - 3:1. Коментар Ігоря Суркіса

- Як я привітав Валерія Георгійовича? Сподіваюся, мій подарунок йому сподобається – це красивий годинник.

- Вчора дзвонили йому, привітали?

- Звичайно. Я прилетів чотири години тому – ми з Валерієм Газзаєвим домовилися, що я буду присутній на грі. І сьогодні ж полетимо до Москви, де він хоче побачити близьких і підготуватися до завтрашнього великого свята в сімейному колі. З Москви ми також повернемося разом, а в понеділок будемо присутні на турнірі пам’яті Лобановського.

- Чого побажали наставнику «Динамо»?

- Перш за все, здоров’я. Та й хлопцям я сказав, що не треба засмучувати головного тренера, сьогоднішній матч можна було виграти спокійніше, забивши ще в першому таймі. Красива кругла дата 55 років буває в житті один раз і, гадаю, Валерій Георгійович заслуговував, щонайменше, не нервувати. Але не склалося. Що ж, така тренерська доля. Я йому бажаю успіхів і сподіваюся, що його перемоги будуть пов’язані лише з київським «Динамо».

- Питання про Андрія Шевченка залишається в силі?

- Незабаром Андрій приїде до Києва, ми з ним сядемо і поговоримо на тему його переходу до «Динамо». Коли в нас була бесіда минулого разу, він сказав, що Анчелотті йому, начебто, довіряє. Якщо Андрій у нього гратиме, то нам доведеться ще рік почекати. Але повірте, я все одно від свого не відступлюся й поверну Андрія до Києва.

- Є думка, що якщо «Челсі» відпустить Шевченка, то за рік, який він має грати за контрактом, йому потрібно буде компенсувати зарплату...

- Якщо лондонці будуть готові його відпустити, ми з Андрієм про все домовимося. Я гадаю, що для нього головне зараз не гроші, а гра. Після збору в Шевченка відбудеться розмова з Анчелотті. А до закінчення заявочного періоду на матчі Ліги чемпіонів і чемпіонату України в нас є ще 20 днів. За цей час ми це питання вирішимо.

- Ви будете переконувати Андрія перейти до «Динамо»?

- Ні, переконувати не буду. Він доросла людина, як і я – батько двох дітей. Ми всі чудово розуміємо, що існують певні обставини – сім’я і побут. Шевченко звик трохи до іншого життя, це основні чинники, які можуть вплинути на його рішення, а не матеріальний бік питання. Гадаю, Андрій вже заробив достатньо, щоб спокійно жити.

- Як розвиваються справи з підписанням бразильця Маграо?

- Він у Києві. В неділю пройде медичне обстеження, а в понеділок, якщо все буде гаразд, я прилечу і підпишу з ним контракт.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер