Ігор Суркіс: «Сподобалося, як зіграла молодь»

Ігор Суркіс: «Сподобалося, як зіграла молодь»

Після завершення міні-турніру динамівських команд на питання журналістів відповів президент «Динамо» Ігор Суркіс.

- Усі скучили за футболом. Враження хороші, приємно, що прийшло багато вболівальників, тому й настрій святковий. Якщо ви пам’ятаєте, раніше, коли був живий Валерій Лобановський, команда завжди в зимовий час влаштовувала подібні змагання між своїми командами. Спілкування, нові обличчя, емоції, враження – це завжди приємно. Усі скучили за командою. Особисто мені дуже сподобалося, як відіграли другий тайм наші молоді хлопці – чудово, організовано. Серед них є ті, які можуть будь-якої хвилини увірватися до першої команди. Після одного тайму Юрій Павлович забрав Рибалку до першої команди, завтра він їде на збір. Сергій чудово провів цей тайм, та й узагалі, мені здається, він вже переріс другу команду і може доводити, що готовий грати на найвищому рівні. Хлопці мають відчувати, що працюють не даремно, бачити, що в них є перспектива. У цьому питанні дуже важлива політика головного тренера.

- Було багато розмов про те, що на другий збір також поїдуть Новак та Парцванія. Які їхні перспективи?

- Ми розмовляли з Юрієм Павловичем, і, знаєте, взяли б не лише їх, але ще й Морозенка. Але, на жаль, у нас дуже мало часу, а збір буде спрямований конкретно на підготовку до ігор з «Бешикташем», тому потрібно награвати склад. Узяти одного молодого гравця, це ще куди не йшло, а трьох-чотирьох футболістів – уже багато. Має поїхати основна обойма, оскільки дві гри з турками для нас дуже важливі. А потім ми повернемося до Києва, і більше тижня будемо готуватися до матчів чемпіонату України.

- Скільки людей вирушить завтра до Іспанії?

- На другий збір летить 21 футболіст, включаючи Шевченка, який зустріне команду вже в Марбельї, в готелі. Їдуть усі, окрім Суареса. У його сім’ї сталася трагічна подія, тому він пропустив частину підготовки. Гравець продовжить працювати в Києві, а після матчів із «Бешикташем» тренери приймуть рішення, де він буде грати.

- Яка подальша доля Допілки?

- На нього прийшов факс із ПФК «Севастополь». Ми віддамо його в оренду, Олег давно має грати у Прем’єр-лізі. У «Динамо-2» потрібно тримати перспективну молодь, а не людей, які просто грають у футбол.

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер