Ігор СУРКІС: «Потрібно визнати результат та готуватися до матчу-відповіді»

Ігор СУРКІС: «Потрібно визнати результат та готуватися до матчу-відповіді»

- Результатом не зовсім задоволений, але, в будь-якому випадку, залишається гра-відповідь. У двохраундовому протистоянні не хотілося пропускати вдома, особливо на останніх хвилинах. Думаю, рахунок по грі, «Фіорентина» своїми діями на полі заслужила на цей забитий м'яч. Ті моменти, які в нас були, не використали, зігравши в атаці у другому таймі не найкращим чином. Потрібно визнати результат, готуватися до матчу-відповіді, де й доведеться доводити свої претензії на вихід до півфіналу.

- Давно «Динамо» стільки не грало у відборі, тримати м'яч практично не вдавалося...

- Чемпіонат Італії трохи відрізняється від українського. Суперник класний, досвідчені гравці. Через такі ігри ми набираємося досвіду, це перший за останні роки євротурнір, в якому ми так далеко пройшли. Повірте, у другому матчі легко «Фіорентині» не буде. «Динамо» обере іншу стратегію, нам втрачати буде нема чого. Думаю, поки в нас є шанси, за них потрібно боротися з першої й до останньої хвилини.

- Ви були в роздягальні, що сказали хлопцям?

- Звичайно, я подякував футболістам за гру та самовіддачу, вони віддали на полі всі сили. Є друга гра, на неї й потрібно налаштовуватися. Показувати свої найкращі якості. Якщо ми хочемо грати у півфіналі Ліги Європи, потрібно показувати більше, ніж ти можеш.

- Що відчули після пропущеного на останніх хвилинах гри м'яча?

- Це потрібно футболістів запитати, вони віддали всі сили на футбольному полі. Будь-якій команді прикро пропускати на останній хвилині, коли перемога була так поруч. Скажу відверто, якби ми обрали тактику гри від оборони, сидячи лише у своєму штрафному майданчику, цей м'яч ми би в будь-якому випадку пропустили. Тепер ми маємо налаштовуватися, що наше протистояння починається з нуля. Я не бачу жодної трагедії, сказавши про це хлопцям. Потрібно виходити та доводити свою спроможність на вихід до півфіналу, показавши на полі більше, ніж ти можеш.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер