Ігор Суркіс приймає привітання

Ігор Суркіс приймає привітання

Сьогодні президент «Динамо» Ігор Суркіс відзначає День народження! 53-річчя Ігор Михайлович зустрів у колі рідних, друзів, колег, які із самого ранку вітали іменинника.

У клубному офісі на вулиці Грушевського гості з букетами квітів та пам'ятними подарунками почали збиратися після обіду. Одними з перших були керівники відділів та напрямків ФК «Динамо», трохи пізніше тренери та гравці, включаючи головного тренера Юрія Сьоміна, лідерів команди Андрія Шевченка та Олександра Шовковського.

Весь день у приймальні президента лунали дзвінки, надходили факси, телеграми, електронні повідомлення. Теплі слова та найкращі побажання Ігорю Суркісу відправили керівники та колективи Федерації футболу України, Прем'єр-ліги, Професіональної футбольної ліги, національного Олімпійського комітету, фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», національного агентства з підготовки та проведення Євро-2012, міської футбольної федерації. Побажання успіхів улюбленому клубу і міцного здоров'я прийшли до Ігоря Михайловича від суперників по внутрішній арені – клубів «Шахтар», «Оболонь», «Таврія», «Металург», із ближнього зарубіжжя – від «Аланії». Привітали іменинника заслужені гравці «Динамо» попередніх років Олег Блохін, Леонід Буряк, Володимир Мунтян...

Надійшли привітання від частих відвідувачів домашніх матчів «Динамо», екс-президентів України Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми. Внесок Ігоря Суркіса у розвиток «Динамо» та подальших успіхів на непростій, але почесній посаді, побажали Герой України Володимир Поляченко, народні депутати Едуард Прутник, Юхим Звягильський, Нвер Мхітарян, президент «Київміськбуду» Михайло Голиця, багато інших відомих у нашій країні та за кордоном людей.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер