Ігор СУРКІС: «Програючи два рази по ходу зустрічі, команда не зупинилася» (+ВІДЕО)

Ігор СУРКІС: «Програючи два рази по ходу зустрічі, команда не зупинилася» (+ВІДЕО)

- Тим футбол і цікавий, що перемоги іноді здобуваються на останніх хвилинах. Молодці молоді хлопці – Вербич, Шапаренко, які вийшли на заміну, почали в атаці все робити швидше, тому й вдалося перемогти. Такі перемоги додають упевненості молоді. Дійсно, була важка гра, важке поле. Сподіваюся, тепер команда з хорошим настроєм вирушить до Риму й буде надалі досягати позитивного результату. Перемоги в таких матчах дуже приємно здобувати, особливо молодим хлопцям, які набираються досвіду. Вони мають розуміти, що у футболі потрібно боротися з першої й до останньої хвилини.

- Чого не вистачало команді в першому таймі?

- У першому таймі і ми, і «Зоря», поки звикали до поля, нічого особливого не створили. А після перерви, коли пропустили, вже «прокинулися». До того ж, були зроблені правильні заміни, ми почали вигравати середину поля. Загалом, хлопці молодці.

- Як вам дебют Шабанова?

- У першому таймі він зіграв добре, а в другому вже почав трохи помилятися. Мені здається, Артем повинен швидше позбуватися м'яча, щоб не ставити партнерів у незручне становище.

- Як вам гра Вербича, який, вийшовши на заміну, зумів відзначитися дебютним голом?

- Забив – значить, молодець, але для цього ми його і взяли. У нього є хороші якості, великий потенціал. У Гонсалеса гра не пішла, і добре, що вийшовши на заміну, Вербич відразу забив. Щоправда, ми незабаром пропустили, але Циганков своєю грою доводить, що його не просто так уже називають лідером команди. Він уже грає в дорослий футбол. Буде ще багато таких захоплюючих та напружених до останньої хвилини матчів, але так і будується команда. У нас багато перспективної молоді і в дублі – наприклад, той же Алібеков. Команда має знати, що робити на футбольному полі. У другому таймі хлопці чітко знали, що хочуть забити – це і викликає повагу: вони не зупинилися. Зазвичай, граючи по такій погоді та поступаючись двічі по ходу зустрічі, можна просто катати м'яча, сподіваючись на випадок. Повірте мені, якби ось так грали вдев'ятьох із «Вересом», був би інший результат.

- «Маріуполь» за підсумками першої частини чемпіонату посів місце в першій шістці. «Динамо» поїде на виїзний матч?

- Усе буде залежати від обстановки, якщо все буде спокійно, то, звичайно, ми поїдемо.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер