Ігор Суркіс: «Розраховуємо зіграти із «Шахтарем» двічі»

Ігор Суркіс: «Розраховуємо зіграти із «Шахтарем» двічі»

Після матчу «Динамо» - «Закарпаття» (2:0) поділився враженнями від побаченого президент «Динамо» Ігор Суркіс:

- Не думаю, що «Закарпаття» могло стати каменем спотикання для «Динамо». Просто всі наші думки вже на «Донбас Арені», і це зрозуміло. 5-го травня зберемо залишки того, що в нас є, будемо битися за чемпіонство. У результаті, ми все одно прийшли до того, що все вирішиться в Донецьку.

- Склалося враження, що «Динамо» краще зіграло в другому таймі, коли залишилося в меншості…

- Так само було й у Львові. Напевно, Валерій Георгійович знайшов потрібні слова в перерві. Плюс, не забувайте, що в нас четверо чи п’ятеро футболістів «висіло» на картці, один не втримався. Це Єременко, який пропустить гру в Донецьку.

- Не було бажання організувати помсту «Закарпаттю» за поразку в Ужгороді?

- Ну, яка може бути помста? Це футбол. «Закарпаття» - хороша команда, вона навіть сильніша за багатьох тих, які залишаються у Прем’єр-лізі. Тренеру вдалося за коротку зимову перерву створити боєздатний колектив, який і в Дніпропетровську грав на рівних із «Дніпром», і в Донецьку виглядав чудово, і нас обіграв. Сьогодні в них були не менші шанси довести матч до позитивного для себе результату.

- У першому таймі за валідол не хапалися?

- Я вже давно за нього не хапаюся, інакше потрібно все кидати.

- Як вам суддівство?

- Абсолютно нормальне, адекватне. Всі рішення були прийняті по ділу, кого потрібно було вилучити - вилучив, дав жовту картку Єременку, нашому основному і ключовому гравцю. Одним словом, те, що бачив, те й судив.

- У другому матчі поспіль у складі «Динамо» вилучають гравця…

- Всі говорять, що нам судді допомагають. Тепер навпаки.

- Ви задоволені грою Ярмоленка?

- Ви знаєте, у цьому плані я абсолютно погоджуюсь із Валерієм Георгійовичем. Андрій – молодий хлопець, якому просто потрібно отримати впевненість і набратися досвіду. А якщо тренер почне його «смикати», прогресу не буде. Ми ж говоримо, що потрібно довіряти своїм гравцям, давайте це й робити. У нього є моменти, їх потрібно лише реалізовувати.

- «Динамо» по черзі на виїзді програло «Закарпаттю» і «Карпатам», тепер буде виїзд до Донецька.

- А зараз візьмемо, й обіграємо «Шахтар». Народу цікавіше буде дивитися два матчі, а не один, правда? Я взагалі вважаю, що «Шахтар» має грати дублюючим складом. Щоб ми їх обіграли, й українські вболівальники змогли побачити «Золотий матч» - ключовий поєдинок за чемпіонство. Це буде цікаво.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер