Ігор Суркіс: «Вважаю благодійність станом душі»

Ігор Суркіс: «Вважаю благодійність станом душі»

Київське "Динамо" міцно закріпилося у когорті головних українських ньюзмейкерів. Звичайні та інтернет-ЗМІ сповіщають своїм читачам про все нові прояви підвищеної зацікавленості вітчизняних властей до легендарного клубу. Зокрема, МВС України до благодійної діяльності 11-разового чемпіону України.

Президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс охоче прокоментував розповсюджену у неділю цим силовим відомством інформацію, яка стосується допомоги клубу фонду "Україна". "Останні три місяці "Динамо" (Київ) знаходиться центрі усіляких скандалів, - відзначив Ігор Михайлович у понеділок в інтерв'ю телепрограмі "Наш футбол" (УТ-1). – Дійсно, мене запросили дати свідчення щодо перерахування 6 мільйонів гривень фонду "Україна". З цього приводу хотів би відзначити, що ми не вперше перераховуємо кошти на благодійні справи, не збираємося на цьому зупинятися і зараз.

Такі ж свідчення можу дати факту, що ми 12 років поспіль допомагаємо організації дітей Чорнобиля "Квіти полину", одними з перших допомогли маленькій українській героїні Насті Овчар... Вважаю благодійність станом душі!"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер