Ігор Суркіс: «Шанси? 51 на 49 на нашу користь»

Ігор Суркіс: «Шанси? 51 на 49 на нашу користь»

Після матчу «Динамо» – «Манчестер Сіті» (2:0) президент «Динамо» Ігор Суркіс традиційно вийшов до журналістів. Він оцінив гру і шанси на вихід нашої команди до чвертьфіналу Ліги Європи:

- Чомусь, коли ми перемагаємо, кажуть, що слабкий супротивник. А коли програємо – що ми погано зіграли. «Манчестер Сіті» йде на третьому місці у своєму чемпіонаті. Сьогодні «Динамо» зіграло дуже грамотно, показало хорошу, змістовну гру, здобуло важливі очки до загальної скарбнички й має хороші шанси пройти далі. У Манчестері потрібно спробувати забити м’яча. Якби Гусєв забив сьогодні третій гол, можливо, всі питання було б знято. Команда добре підготовлена й повністю виконала установку на гру. Я привітав хлопців із перемогою, побажав, щоб вони скоріше від неї відійшли, адже це лише перший етап. Дай Боже, щоб ми раділи і за тиждень. А вже в неділю на нас чекає важлива гра з «Ворсклою».

- Ви очікували, що гра завершиться з таким рахунком?

- Я вірив, що «Динамо» сьогодні виграє, інакше, навіщо тоді взагалі грати? На поле виходять 22 людини, плюс запасні. Результат на табло. Я вітаю всіх уболівальників нашої команди, адже футболісти грають, передусім, заради них.

- Як би ви оцінили шанси «Динамо» на вихід до чвертьфіналу?

- 51 на 49 на нашу користь.

- За сьогоднішній успіх були передбачені підвищені преміальні?

- Коли виграємо Лігу Європи, тоді й будуть преміальні. Тільки наприкінці турніру.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер