Ігор СУРКІС та Олександр ІЩЕНКО про зв’язку Бєсєдін – Яремчук

Ігор СУРКІС та Олександр ІЩЕНКО про зв’язку Бєсєдін – Яремчук

Президент нашого клубу Ігор Суркіс та старший тренер ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Іщенко в ефірі програми «ПроФутбол» прокоментували дії тандему форвардів Артема Бєсєдіна та Романа Яремчука:

Ігор Суркіс, президент ФК «Динамо» (Київ):

- Я пам'ятаю, коли Бєсєдін та Яремчук грали в нападі в парі, й мені завжди це подобалося. У матчі з «Олімпіком» я зайвий раз переконався, що вони блискуче виглядають разом. Правило, що має грати один нападник, я, наприклад, не розумію. Вдома мають грати двоє нападників або навіть троє, якщо немає результату.

Олександр Іщенко, старший тренер ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського:

- Я пам'ятаю багато ігор, коли, граючи в парі – Бєсєдін вище, а під ним Яремчук – ці хлопці вдвох обігрували команди. Це дуже яскраво закарбувалося в моїй пам'яті, тому й дотримуюся тієї думки, що пара в такому поєднанні може виглядати дуже цікаво. За тієї кількості чистих нападників, які є в «Динамо», тепер усе залежить від них. Хоча, не забувайте, що трансформацію можна зробити будь-яку: ми пам'ятаємо Ярмоленка на позиції центрального нападника. Тому Бєсєдіну та Яремчуку зволікати немає коли, потрібно пахати й пахати. Такого шансу може більше не бути.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер