Ігор СУРКІС: «У нинішньому сезоні залишається завдання виграти Кубок України»

Ігор СУРКІС: «У нинішньому сезоні залишається завдання виграти Кубок України»

Головний тренер

Я з жодним із тренерів, як пишуть в Інтернеті - з Хацкевичем, Лужним, Калитвинцевим - взагалі не розмовляв. Прийде момент, коли завершиться чемпіонат, тоді ми й будемо приймати рішення. У мене була розмова з Сергієм Ребровим узимку, я пропонував йому продовжити контракт, який добігає кінця після завершення нинішнього сезону. Він відповів, що давайте дограємо сезон, і тоді будемо приймати рішення. Це абсолютно нормальна практика, я вважаю, ми цивілізовано із Сергієм Станіславовичем сядемо за стіл переговорів та будемо вирішувати його подальшу долю. Тут не все залежить від мене. Багато - від Сергія Станіславовича. Чи є у нього мотивація, чи хоче працювати та прогресувати з командою, досягати результатів. Ви самі розумієте, у будь-якої команди є провали, але вони не можуть бути постійними. Уже в наступному сезоні перед «Динамо» будуть стояти інші завдання - потрапляння до Ліги чемпіонів, боротьба за чемпіонство в Україні. У нинішньому сезоні залишається завдання виграти Кубок України.

Питання Хачеріді

Футболіст повинен розуміти, що кар'єра ось-ось закінчиться. Тому має віддавати все найкраще команді, проявляти себе на полі. Якщо він не буде цього робити, грати на повну, незважаючи на свій клас та рівень, це негативно позначиться на всій команді. Вважаю, штрафні санкції Реброва стосовно до Хачеріді були застосовані правильно, у цьому я підтримую тренера.

Майбутнє Теодорчика

На це питання я вам відповім 1 червня, коли добігає кінця термін оренди Лукаша Теодорчика в «Андерлехті». Якщо бельгійський клуб домовиться з ним, а нам заплатять належну суму, футболіст залишиться в «Андерлехті». Якщо ж ні, цього дня Теодорчик повернеться до нашого розташування.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер