Ігор СУРКІС: «У роздягальні зараз дуже хороша обстановка»

Ігор СУРКІС: «У роздягальні зараз дуже хороша обстановка»

Будемо додавати!

«У роздягальні дуже хороша обстановка. Немає якоїсь знервованості, ніхто й нікого не вчить у процесі самого матчу. Все робиться для того, щоб підготувати команду до поєдинку. Я вважаю, що «Динамо» буде лише додавати та радувати вболівальників».

Грати мають найсильніші!

«Нам потрібно робити команду, ліпити її, як говориться, а не думати про те, потрібно випускати футболіста на поле чи ні. Селекція дала Теодорчику хорошу характеристику, Ребров переглянув та сказав, що цей футболіст повинен нас підсилити. Ми же не могли йти до Ліги Європи з одним форвардом.

Дебют Теодорчика? Ми же для цього й купуємо футболістів, щоб їх ставили в основу. Якщо він був готовий вийти на десять хвилин, значить, Ребров його й випустив на такий час. Він узяв участь у забитому м'ячі, показав свої ігрові якості, вміння вчасно віддати передачу. Ребров вирішив залишити й Кравця на полі, й Теодорчика випустити. У нас і Ленс може зіграти на позиції нападника, й Ярмоленко. У команді багато креативних футболістів. Грати же мають найсильніші».

Виходити на поле в Лізі Європи та перемагати!

«Усі суперники, якщо дивитися на назви клубів, нам по зубах. Але на футбольному полі назви не грають. Потрібно виходити та перемагати».

Першочергове завдання

«Тих гравців, яких ми хотіли запросити, повірте мені, ми би запросили ще рік тому. І центральну зону підсилили би, й крайніх захисників придбали. Але сьогодні потрібно втримати в команді тих, хто вже є. Це – головне завдання».

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер