Ігор СУРКІС: «Успіхів тобі та великих досягнень у новій команді!»

Ігор СУРКІС: «Успіхів тобі та великих досягнень у новій команді!»

Ти підписав контракт із дортмундською «Борусією», зробивши ще один важливий крок у своїй спортивній кар'єрі. Як президент київського «Динамо», відповідальний за подальшу долю найтитулованішого клубу України, я, звісно, не можу не шкодувати про розставання з таким унікальним професіоналом. Однак, як давній шанувальник футболу та твій старший товариш, я не можу не порадіти за тебе.

Сьогодні збулася твоя мрія! Це правда, ти ніколи не приховував свого прагнення зростати та прогресувати, давно хотів спробувати себе на новому, більш високому рівні. Тепер, коли цей час прийшов, я щиро пишаюся тобою. Вдвічі щасливий від того, що на шляху до своєї мрії ти зберіг вірність команді, яка відкрила для тебе дорогу у світ великого футболу.

Можна лише уявити, який самоконтроль, терпіння та віру тобі доводилося регулярно проявляти, щоб справлятися з постійним тиском, а також спокусами, що випадали на твою спортивну долю. І кожного разу ти знаходив у собі мужність та сили не плисти за течією, а залишатися собою, лідером та ватажком «Динамо». Вболівальник не забуде цього ніколи!

Прихід такого футболіста – це знахідка для клубу з будь-яким нагородним списком, у тому числі й із тим, який має у своєму розпорядженні дортмундська «Борусія». Однак такою ж мірою це пам'ятний момент і в історії київського «Динамо», яке, впевнений, не прощається з Андрієм Ярмоленком, чиє ім'я відтепер є серед великих наших вихованців, а лише розлучається на час.

Я переконаний, що кожен шанувальник «Динамо» приєднається до слів подяки на твою адресу. Ми всі будемо стежити за твоїми виступами в чемпіонаті Німеччини та Лізі чемпіонів. Успіхів тобі та великих досягнень у новій команді!

Щиро твій,
президент ФК «Динамо» Київ
Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер