Ігор Суркіс: «У Туреччині на нас чекає важкий двобій»

Ігор Суркіс: «У Туреччині на нас чекає важкий двобій»

Після матчу з «Фенербахче» президент «Динамо» Ігор Суркіс був задоволений самовіддачею і фізичним станом команди.

- 3:1 – гарний доробок, хоча суддя міг би поставити чистий пенальті в епізоді, коли падав Рінкон. Тепер треба їхати до Стамбулу і намагатися не просто відстояти результат, але і гідно зіграти, щоб потрапити до Ліги чемпіонів.

- Скажіть, чого особисто ви очікували від гри з «Фенербахче»?

- Я припускав, що матч буде таким важким. Дуже важливим був гол, який ми забили на першій хвилині, хоча потім і пропустили необов’язковий м’яч зі стандарту. Але у «Фенербахче» дуже гарні виконавці, особливо група гравців атаки. Я неодноразово казав, що це команда європейського рівня, яка постійно грає в Лізі чемпіонів. Із усіх суперників, які нам могли дістатися, це, мабуть, найскладніший.

- Чим ви не задоволені у грі «Динамо» сьогодні?

- Мені важко сказати, я так само як і ви дивився матч на емоціях. Треба переглянути ще раз, мабуть, були допущені якісь помилки. Але такі ж самі помилки були і у «Фенербахче». А задоволений я, перш за все, самовіддачею, фізичним станом і кондиціями команди. Хлопці билися з першої до останньої хвилини.

- «Фенербахче» сьогодні чимось здивував?

- В принципі, тренери очікували саме таку гру, тому, перш за все, необхідно було ввімкнути швидкості. «Динамо» це робило упродовж всього матчу. Тому «Фенербахче» було дуже важко, адже ми вже знаходимося в «накаті», а вони сезон тільки-но почали. Але важкий двобій у 90, а може і більше, хвилин має відбутися у Туреччині. Якби це була будь-яка інша команда, то нас уже можна було б вітати з виходом. Але я сподіваюсь, що хлопці зберуться на цю гру, і в цього року ми гратимемо в Лізі чемпіонів.

- Питання про вболівальників. Якби матч було проведено на НСК «Олімпійський», трибуни були б заповнені…

- Розумієте, НСК «Олімпійський», наскільки мені відомо, вміщує наразі лише 40 тисяч глядачів, а грати при напівпорожніх трибунах, здається, не вельми приємно. Тому рішення грати на рідному динамівському стадіоні було правильним, і велике спасибі вболівальникам, які прийшли підтримати команду. Якби ще і в чемпіонаті країни на стадіоні збиралося стільки ж фанів, було б взагалі прекрасно.

Прес-служба ФК „Динамо” Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер