Ігор Суркіс: «Вірю в характер гравців»

Ігор Суркіс: «Вірю в характер гравців»

Після домашньої поразки «Динамо» від «Рубіна» (0:2) президент нашої команди Ігор Суркіс вийшов до журналістів останнім. Але відповів на всі питання, які цікавили їх:

- Упевнений, поєдинок із «Рубіном» не виправдав очікувань, передусім уболівальників. Але це футбол, і нам усім необхідно змиритися з поразкою. Команда не проявила характеру й зарядженості на боротьбу.

- Як можете тепер оцінити шанси «Динамо» на вихід до наступного етапу?

- Шанси є завжди. Головне – не опускати рук. Потрібно пам'ятати про те, що протистояння «Динамо» та «Рубіна» складається з двох матчів. На підготовку до гри-відповіді в команд є один тиждень. Попереду на нас чекає ще 90 хвилин футболу. Не виключено, що й усі 120 хвилин. Я вірю, що футболісти зроблять усе можливе заради перемоги.

- Які причини поразки можете назвати сьогодні?


- Мені складно про це говорити. Це питання варто адресувати головному тренеру Юрію Сьоміну. Ви самі бачили тих виконавців, які не відповідають рівню київського «Динамо». Прізвища гравців я називати не буду, але, гадаю, незабаром вони будуть перебувати на лавці запасних.

- М'яч, пропущений у дебюті зустрічі, якось вплинув на гру команди?


- Безперечно! Ми грали вдома, тому нам доводилося атакувати. «Рубін» дуже добре грає в обороні, але біля наших воріт вони практично нічого не створили. Я навіть не бачив, як Шовковський ловив м'яча в руки. Але два моменти – два голи. Сподіваюся, що в зустрічі-відповіді успіх буде на нашому боці.

- Чи мала місце недооцінка суперника?

- Недооцінки суперників, апріорі, в Лізі чемпіонів бути не може. Так, у третьому кваліфікаційному раунді нам попався найсильніший суперник з усіх можливих, але, повторюся, у нас є ще матч-відповідь. Гості спромоглися двічі поцілити в наші ворота в Києві. Так чому ж ми не зможемо забити два м'ячі в Казані?

- Що, окрім дива, може допомогти «Динамо» у грі-відповіді?

- Я не вірю в диво. Я вірю в характер гравців. У те, що заради перемоги вони віддадуть усі сили на футбольному полі й зіграють так, щоб ніхто і ні в чому не зміг їм докорити. Майже впевнений, що нам до снаги перемогти «Рубін» та пройти до наступного етапу Ліги чемпіонів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер