Ігор Суркіс вітає Валерія Пустовойтенка з 70-річчям

Ігор Суркіс вітає Валерія Пустовойтенка з 70-річчям

З нагоди Вашого 70-ліття маю велику честь та чудову нагоду від імені всіх київських динамівців привітати Вас, виважену толерантну особистість, шляхетну, порядну та просто чудову Людину! Людину, котра, як і ми, закохана у футбол.

Ваш життєвий шлях – від випускника ремісного училища до доктора наук - є взірцем та прикладом для наслідування представникам багатьох поколінь. Крім того, доля подарувала Вам щастя та відповідальність – брати участь у нелегкій справі  розбудови української держави на високій посаді Прем'єр-міністра України. І цю нелегку місію Ви виконували чесно й високопрофесійно, як справжній патріот рідної землі.

Значним є Ваш внесок й у розвиток як професіонального, так і масового футболу України, коли Ви впродовж чотирьох років очолювали національну футбольну Асоціацію.

У День Вашого ювілею бажаю Вам міцного здоров'я, щастя та нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

Нехай кожен наступний день приносить Вам очікувані результати, відкриває нові перспективи та дарує прості життєві радощі, а Ваша кипуча енергія й надалі спонукає до дієвості, сміливості задумів, насолоди творення!

З повагою,

президент ФК “Динамо” (Київ)

Ігор СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер