Ігор СУРКІС: «Вітаємо Мораеса з нашою сьогоднішньою перемогою»

Ігор СУРКІС: «Вітаємо Мораеса з нашою сьогоднішньою перемогою»

- Що ви сказали би сьогодні Мораесу? Як узагалі поставилися до його переходу?

- Я би йому нічого не казав, а просто не потиснув би руку. Не бачу нічого поганого у цьому переході, але, сидячи три рази в моєму кабінеті, він клявся, що нічого ні з ким не підписував, а про «Шахтар» і мови бути не може, оскільки є певні принципи, і казав, що розуміє, наскільки принциповим є протистояння між двома клубами. Я до кінця не вірив, що він таки перейде до стану «гірників», але Мораес обрав такий шлях. Сьогодні наша команда перемогла, з чим ми його й вітаємо.

- Чого ви очікуєте від нового сезону?

- Перш за все, я очікую, що будуть приходити глядачі на трибуни. Вдячний тим 46-ти тисячам, які знайшли час й у п’ятницю увечері за такої спеки не поїхали на дачі, а прийшли на стадіон. Підтримка була чудовою з першої до останньої хвилини,й величезна за це подяка та низький уклін.

- В Інтернеті ширяться різні чутки. Одна з останніх – що Хацкевича змінить на тренерському містку Ребров…

- Це смішно. Про те, що «Динамо» хоче змінити тренера, зазвичай пишуть перед нашими матчами з «Шахтарем» ті, хто хоче дестабілізувати ситуацію в нашому колективі. Зі свого боку можу сказати, що команда в надійних руках, будується, і дві перемоги над «Шахтарем» ще не значать, що цей процес завершено. У нас багато перспективної молоді, яку потрібно поступово підпускати до основної команди, що продемонстрував учора наш дубль, який так само за спекотної погоди у важкій грі все ж дотиснув та вирвав перемогу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер