Ігор СУРКІС: «Всім успіхів, благополуччя та здоров'я»

Ігор СУРКІС: «Всім успіхів, благополуччя та здоров'я»

- Ми вже 19 років підтримуємо організації «Родина» та «Квіти Полину», це говорить про стабільність. Вони часто звертаються до нас із проханнями протягом року, ми – підтримуємо, товаришуємо з ними та не залишаємо жодної людини без уваги. Ось і сьогодні ми привітали діточок із Новим роком, вони подивляться хороший спектакль. Також хочу вас привітати з майбутніми святами. Бажаю в Новому році ще краще висвітлювати наш футбол, щоб він був ще цікавішим. Від журналістів багато чого залежить, якщо ви будете добре та якісно його висвітлювати, він вийде на якісно новий рівень.

- Що вам у дитинстві дарував Дід Мороз?


- У нас було інше дитинство, в якому новий м'яч ми вважали найкращим подарунком. Пам'ятаю, грав шкіряним на шнурку, а якщо батьки ще й кеди могли придбати, про більше й не мріяли.

- А зараз самі відчуваєте себе Дідом Морозом?

- Ви знаєте, не хочу відчувати себе Дідом Морозом, просто розумію, що ми живемо в непростий час. І якщо ти можеш принести радість, задоволення та веселощі такій кількості дітей, які будуть посміхатися, після чого знову повернутися до своїх проблем, це потрібно робити. Два рази на рік наші зустрічі стають публічними, але в мене на столі лежать десятки листів від цих організацій завжди. Ми допомагаємо то зі слуховими апаратами, то з операціями дітям або їхнім батькам. Ще мій брат 19 років тому взяв ці організації під своє крило, й поки я буду президентом клубу, ми будемо продовжувати їх вести надалі.

- Що б ви хотіли побажати на новий рік собі та українським уболівальникам?

- Почну з уболівальників. Хочу побажати їм терпіння, віри в те, що їхні клуби вийдуть на якісно новий рівень. А всім тим, хто вболіває за збірну України, – отримати хороше жеребкування для нашої команди, вдалого старту в підготовці до відбору Чемпіонату Європи у Франції та успішного його завершення. Щоб ми потрапили на європейський форум не тому, що є господарями, а вибороли це право в боротьбі. Звичайно, залишився осад від того, що наша збірна не пробилася на чемпіонат світу, я, як президент клубу, хотів цього, напевно, більше, ніж будь-хто інший, тому що в збірній є достатня кількість гравців «Динамо», які могли б пограти на зовсім іншому рівні, отримати колосальний досвід. Із чемпіонату світу можна повернутися зовсім іншими футболістами. Щоправда, можна повернутися не до свого клубу, а до іншого, показавши хороший футбол, але для цього ми й працюємо. Вважаю, «Динамо» має пишатися таким гравцем, як Шевченко, який гідно представляв «Мілан». У нього не зовсім склалося в «Челсі», але свою кар'єру завершив саме в «Динамо», показавши, що є патріотом цієї команди. Тож, бажаю всім успіхів, благополуччя та здоров'я їм та їхнім сім'ям. Вболівайте за футбол, у нас дуже цікавий чемпіонат цього року.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер