Ігор Суркіс висловив співчуття у зв'язку зі смертю Віктора Матвієнка

Ігор Суркіс висловив співчуття у зв'язку зі смертю Віктора Матвієнка

Пішла з життя чудова людина, видатний футболіст, заслужений майстер спорту. Обірвався життєвий шлях доброї та порядної, чесної та відвертої людини.

В історії київського «Динамо» було багато яскравих майстрів. Однак і серед них є зірки, імена яких уболівальниками багатьох поколінь ніколи не забуваються. Віктор Матвієнко – безумовно, один із них.

Він – представник «золотої» команди, яка в 1975 році голосно заявила про себе на всю Європу, домігшись першого гучного тріумфу на міжнародній арені, привізши до столиці України Кубок володарів Кубків і Суперкубок УЄФА. Про ту команду Валерія Лобановського складали легенди, і Віктор Матвієнко, безумовно, був одним із головних героїв тієї епохи.

Він назавжди залишиться в пам'яті вболівальників «Динамо». Його ім'я золотими літерами вписане до літопису нашого клубу...

У глибокій печалі схиляю голову і сумую разом з усіма, хто цінував футбольний талант Віктора Матвієнка, хто поважав його за чудові людські якості. Світла пам'ять про Віктора Антоновича назавжди залишиться в наших серцях.

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер