Ігор СУРКІС: «Уже треба думати про майбутнє. Я це сказав хлопцям»

Ігор СУРКІС: «Уже треба думати про майбутнє. Я це сказав хлопцям»

- Це була принципова гра, хотілося пройти далі в Лізі Європи. Команда набирається досвіду, і вони всі молодці, що боролися від першої до останньої хвилини.

Зрозуміло, що греки мали перевагу, адже вони в сезоні, грають на кожен третій день, а в нас ця зустріч була лише другою офіційною в новому році. Тож, повторюся, наші хлопці молодці, вони віддали всі сили. Треба якнайшвидше відновлюватися та налаштовуватися на чемпіонат України.

- Ви могли собі уявити, що сьогодні на стадіон прийде майже 50 тисяч уболівальників?

-  Чому ж ні? Якщо команда грає в хороший футбол, якщо ми здобули хороший результат у Греції? Була надія, що команда сьогодні гратиме на перемогу, тож уболівальники прийшли і підтримали її як слід. Вважаю, що це зокрема і їхня перемога.

- Спочатку була перемога з великим рахунком над «Ювентусом» у Юнацькій Лізі УЄФА, зараз пройшли «Олімпіакос», проте, посмішки на вашому обличчі не помітно...

- Ні, я посміхаюся, однак, уже треба думати про майбутнє. Я це сказав хлопцям. Варто порадіти, але цей матч уже минуле. Ми всі перенервували, у греків були моменти – Бойко тричі нас урятував. Якби вони хоч раз забили – уже була б інша гра, нервова. Ми теж мали реалізовувати свої моменти до цього, і тоді вже не було б жодних питань наприкінці…

- Якого суперника ви б хотіли для команди у другому раунді?

- Уже в п’ятницю жеребкування – побачимо. Не можу сказати, кого я б хотів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер