Ігор Суркіс: «Я готовий до всього»

Ігор Суркіс: «Я готовий до всього»

Після матчу з БАТЕ великий резонанс викликали слова Валерія Газзаєва про майбутню розмову з президентом клубу. Не дивно, що ледь Ігор Суркіс з’явився в мікст-зоні, журналісти звернулися до нього за роз’ясненнями. Але спочатку Ігор Михайлович все ж таки прокоментував гру:

- Напередодні я казав, що якби ми обіграли БАТЕ, героїв би з нас ніхто не зробив, а оскільки ми не виграли – перетворилися на антигероїв. Вважаю, перший тайм було проведено доволі впевнено, незважаючи на те, що ми пропустили м’яча вже на 3-й хвилині. Самі мали реалізовувати моменти, які в нас були, тоді не було б жодних розмов. На другий тайм команда вийшла, напевно, думаючи про те, що зможе обіграти гостей на одній нозі. Але цього не сталося. Я чув, що на прес-конференції сказав Валерій Георгійович, ми з ним завтра поспілкуємося.

- Якщо він подасть у відставку, ви її приймете?

- Я не люблю приймати емоційних рішень. Про результат нашої бесіди ви дізнаєтеся дуже швидко.

- Ви звернули увагу на реакцію трибун?

- Це емоції. Безумовно, «Динамо» має радувати своїх уболівальників, які підсвідомо розуміли, що сьогодні рахунок мав бути 3:0 чи 4:0 на нашу користь. Учора я попереджав, що гра буде дуже складною, нам протистояла непроста команда, яка грає з величезним бажанням. Напевно, до футболістів не достукався ані я, ані головний тренер. Із себе провину не знімаю, відповідальність за результат лежить на мені, точно так, як і на головному тренері.

- Чому Газзаєв наполегливо не бачить у команді Гільєрме?

- Мені складно відповісти, оскільки я не впливаю на склад. Не можуть на полі одночасно грати більше 11-ти футболістів. Як тренер бачить, так він і будує гру.

- Ви спілкувалися з командою в перерві?

- Ні, я дивився гру разом з Андрієм Шевченком.

- Як він себе почуває?

- Нормально, вже почав тренуватися. Сподіваюся, найближчим часом буде грати.

- Сьогоднішній матч не викликав відрази?

- Яка може бути відраза, коли грає твоя команда? Потрібно все проаналізувати і зробити висновки. Результат незадовільний, але в першому таймі грали непогано, в усякому разі, було видно бажання. Що сталося після перерви, не знаю. У черговій грі трапляються речі, які не мають відбуватися з київським «Динамо».

- Здалося, що наприкінці не вистачило фізичної готовності…

- Важко казати, чого не вистачило. Перемоги не вистачило…

- Можливо, справа в супернику?

- Білорусам нема чого було втрачати, вони грали у свою гру і билися з першої до останньої хвилини.

- Можливо, просто не щастить? Адже і з «Аяксом», і сьогодні було створено купу моментів, але м’яч не йшов у ворота?


- Якщо м’ячі не залітають до воріт, значить, бракує виконавської майстерності. Буває, одного разу не пощастило, чи два. Але не може ж постійно не щастити. Потрібно працювати на тренуваннях, щоб щастило.

- Ви готові до кардинальних змін?

- Життя все розставить на свої місця, я ж готовий до всього. У моєму житті було багато змін. Питання в тому, щоб вони пішли на користь команді.

- Після гри розмовляли з гравцями?

- Ні, гадаю, немає сенсу сьогодні чіпати команду.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер