Ігор Суркіс: «Я не вів переговорів із Дзаккероні»

Ігор Суркіс: «Я не вів переговорів із Дзаккероні»

Останнім часом в Інтернеті з’явилась інформація про те, що в київському «Динамо» з’явиться новий головний тренер. Навіть заміну Йожефу Сабо уже підшукали – італійця Альберто Дзаккероні, який працював із «Міланом», «Інтером», «Лаціо».

Президент «Динамо» Ігор Суркіс побував на тренуванні команди, після якого дав інтерв’ю, аби розвіяти всі чутки.


- Щоб не будоражити футбольну громадськість, хотів би відразу зробити офіційну заявку з приводу тих чуток, які з’явились в Інтернеті: прихід о команди Вінченцо Пінколіні жодним чином не пов’язано з іменем Дзаккероні і його можливою, на думку журналістів, появою в «Динамо». У майбутньому можливе запрошення хорошого іноземного тренера – заперечувати не стану. Ніколи не говори ніколи… Але зараз у нас є головний тренер, якому потрібно допомогти в керівництві командою. Із цим пов’язане запрошення саме іноземного спеціаліста. У команді потрібно запроваджувати європейський рівень управління, де були б чітко розподілені функції: тренер воротарів займався лише б воротарями, тренер із фізпідготовки відповідав

- У «Динамо» не може бути, щоб кожен працював сам на себе. У принципі, в управлінні команди вже є свій налагоджений механізм. Його лише потрібно направити у вірне русло, дати йому імпульс. Звичайно, той же Пінколіні внесе щось своє до тренерського процесу. У принципі, для цього його і запросили сюди. І подібні інновації будуть лише вітатись – головне, щоб вони ішли на користь.

Також президент зауважив, що «Динамо» буквально переслідують низки травм. Саме через цю проблему команді не вдається заграти в повну силу.

- Гравців «Динамо» постійно переслідують травми. Уже неможливо згадати, коли б клубний лазарет був порожнім. Це, гадаю, не в останню чергу зв’язано з тренувальним процесом, тією ж фізичною підготовкою. Мене радує, що повернулись до строю наші головні придбання в міжсезоння – захисник Папе Діакате і Ісмаель Бангура. Ні для кого не таємниця, що ми їх купляли під Лігу чемпіонів. На жаль, дві стартові гри вони пропустили (Бангура зіграв один тайм у Римі проти «Роми», після чого попросив заміну через травму). Сподіваюсь, вони зможуть набрати кондиції до домашнього матчу з «Манчестером». У протилежному уразі очікую їхнього повернення у матчі-відповіді з англійцями.

У тім, на Лігу чемпіонів продовжують покладати великі надії.

- Поки не зіграно останній матч у Лізі чемпіонів, я продовжую надіятись на те, що футболісти, нарешті, зрозуміють, у якому клубі вони грають. Гравці повинні розуміти, що сезон без євро кубкової весни дуже боляче б’є по команді – перш за все, втрачається кваліфікація. Я вірю, що ситуацію вдасться виправити.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер