Ігор Суркіс: «Завдання – вийти з групи»

Ігор Суркіс: «Завдання – вийти з групи»

Відразу ж після закінчення церемонії жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів-2008-2009, що відбулася в Монако, президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс в телефонному режимі дав експрес-коментар клубній прес-службі.

- Жеребкування як жеребкування, - філософськи відзначив Суркіс. – Кожну з груп можна розглядати як безумовно складну, тому що йдеться про елітні європейські команди. Чесно кажучи, ми хотіли б потрапити до тієї групи, де опинився «Шахтар». Адже вірогідність цього була чимала. Я вважаю, що з цієї групи можна виходити. Хоча і з тієї групи, до якої потрапили ми, також прагнутимемо вийти й боротися далі за головний трофей. В усякому разі, завдання перед командою стоїть саме таке.

- Ігоре Михайловичу, вперше за багато років на жеребкування ви вирушили в компанії головного тренера команди і генерального директора клубу. Це з чимось пов'язано?

- Звичайно. Прийшла пора щось міняти в житті. Адже два останні роки ми грали не на тому рівні, якого чекали від нас наші вболівальники. Крім того, Юрій Павлович Сьомін виявив бажання особисто бути присутнім на жеребкуванні, а потім своїми очима постежити за матчем на Суперкубок УЄФА «Манчестер Юнайтед» - «Зеніт». Тим паче, ці команди також могли стати нашими суперниками в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Тепер ось подивимося, наскільки вдалим виявиться в результаті склад нашої компанії, яка була присутня на жеребкуванні.

- Чи довелося вам там, в іншій не менш серйозній футбольній компанії, приймати компліменти з нагоди феєричних перемог київського «Динамо» над московським «Спартаком»?

- Ми прилетіли до Монако буквально перед самим жеребкуванням. Тому встигли поспілкуватися тільки з представниками пітерського «Зеніту». Вони привітали нас із хорошою грою і заслуженою перемогою. А взагалі-то тут кожен стурбований власними успіхами і невдачами, в певній мірі хвилюється перед жеребкуванням. Отож компліменти на адресу один одного прибережемо на потім.

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер