Ігор Суркіс запросив поранених воїнів АТО на матч «Динамо» - «Яблонець»

Ігор Суркіс запросив поранених воїнів АТО на матч «Динамо» - «Яблонець»

Оскільки футбольний клуб «Динамо» Київ постійно надає допомогу та всебічну підтримку захисникам України, які боронять кордони нашої держави на сході, президент клубу Ігор Суркіс особисто запросив на гру військовослужбовців, які були в зоні бойових дій та проходять післяфронтову реабілітацію.

Почесні гості прибули до НСК «Олімпійський», де у комфортному скай-боксі подивилися гру 6-го туру групового етапу Ліги Європи. Багато з них є палкими прихильниками «Динамо», тому перебування на головній та найбільшій арені країни та ще й під час єврокубкового матчу подарувало хлопцям безліч позитивних емоцій і незабутніх вражень від гри, які вкрай важливі воїнам у період реабілітації.

Від імені президента клубу Ігоря Суркіса голова динамівського Фан-клубу Сергій Михайленко передав бійцям вітання та побажав міцного здоров’я, сили, наснаги, удачі та миру, а також вручив приємні подарунки: гості отримали пам’ятні сувеніри, серед яких колекційні примірники книги «Золота команда», присвячені 90-річчю клубу, шалики, клубна атрибутика тощо.

На жаль, результат гри не порадував численну аудиторію, яка в єдиному пориві підтримувала команду, підганяючи її вперед. Тим не менше, позитивних емоцій теж було чимало.

- Воїни АТО вже не вперше відвідують матчі «Динамо», такі зустрічі стали регулярною та приємною традицією, - зазначив президент Фан-клубу київського «Динамо» Сергій Михайленко. – Ми будемо і надалі бачитися на футболі та поза межами поля вже в новому році.

Футбольний клуб «Динамо» Київ і надалі буде підтримувати поранених бійців української армії, докладаючи максимум зусиль до їхньої якнайшвидшої реабілітації. Адже, як відомо, гарний настрій і позитивні емоції – головний шлях до одужання. І такі події назавжди залишаться в пам'яті щирих уболівальників київського «Динамо»!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер