Ігор Суркіс зустрівся з керівниками бренду New Balance

Ігор Суркіс зустрівся з керівниками бренду New Balance

На зустрічі з Ігорем Суркісом та віце-президентом клубу Олексієм Паламарчуком були присутні співзасновники ТОВ «Старлінк Груп» - Володимир та Олег Кравченки, а також директор компанії Ігор Шкурченко, які передали президенту нашого клубу лист дружби від голови корпорації New Balance Джима Девіса. Аналогічний лист Джиму Девісу передав Ігор Суркіс. 

Після зустрічі Ігор Михайлович поділився власними очікуваннями від партнерства: 

«Ми багато років співпрацювали з одним і тим самим брендом, і прийшов час для змін. Нам надійшла пропозиція від представників компанії New Balance в Україні. Ми довго допрацьовували цей контракт, і я вдячний, що представники нашого нового партнера з розумінням поставилися до того, що для нас було дуже важливо окрім головної команди також одягнути всі юнацькі та дитячі команди клубу. Цьому було приділено дуже багато уваги, а це найголовніше - з дітей починається все.

Хочу подякувати президенту американської компанії, бізнесмену, філантропу – Джиму Девісу, за те, що вперше команда зі Східної Європи буде одягнута у New Balance. Повністю, від взуття до найменших дрібниць одягу. Хочу передати йому величезне вітання і побажати здоров’я та всього найкращого.

Мені подобається наша нова форма і, наскільки мені відомо, вона подобається всім командам нашого клубу. Але ми не змогли в достатній мірі проробити дизайн на цей сезон. У нас було мало часу, оскільки ми мали зобов’язання перед своїми попередніми партнерами. Проте, у новій ексклюзивній формі сезону 2019/20 будуть використовуватися такі ж матеріали преміум якості та інноваційні технології, як і у формі топ-клубів Європи - «Ліверпуля», «Атлетика» Більбао, «Порту», «Лілля» та інших.

Упевнений, ця форма буде радувати і футболістів, і вболівальників, які будуть купувати футболки з прізвищами своїх улюбленців.

Вважаю, що виграє від цього і «Динамо», і New Balance, які планують завдяки цьому контракту збільшити свої продажі в Україні. Ми уклали контракт не на довготривалий термін, але сподіваюся, що у подальшому ми його продовжимо».

Своїми враженням від зустрічі поділився і Володимир Кравченко:

«Нам дуже сподобався початок роботи з «Динамо» і ми дуже хвилювалися, щоб чітко виконати всі забов’язання перед клубом. Нам було важко це зробити, але ми впоралися, і коли «Динамо» отримало нову форму, ми були щасливі.

Коли динамівці виграли Суперкубок України – це було ще одне свято для нас. Ми зараз уже бачимо нову форму на вболівальниках на трибунах і бачимо, що вона подобається також і футболістам. Незадоволених майже немає. Будемо продовжувати нашу співпрацю!»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер