Ігор Йовичевич: «Нам багато чого вдалося»

Ігор Йовичевич: «Нам багато чого вдалося»

- Гадаю, що вболівальники сьогодні побачили хорошу, альтернативну гру, з великою кількістю запитань та відповідей, із боротьбою на кожному клаптику поля. Те, що ми задумали та відпрацьовували на тренуваннях, нам вдалося втілити на полі, тому я задоволений. У другому таймі ми провели дуже хороший відрізок, коли мали перевагу над «Динамо» й за контролем м’яча, й за небезпечними моментами. Гадаю, результат закономірний, він нас задовольняє, оскільки ми в процесі перебудови команди, адже у нас вісім чи дев’ять нових футболістів. Цей результат надає нам натхнення продовжувати в тому ж напрямку та сили рухатися вперед. Я вдячний своїм гравцям, які проявили сьогодні характер та показали хорошу гру. Тепер ми в хорошому настрої готуємося до гри з «Шахтарем».

- За що вас вилучили?

- Моє вилучення спричинив епізод, в якому Ленс симулював порушення правил на ньому. Я зреагував, почав казати помічнику арбітра, що це вже втретє за гру, при цьому вийшов із технічної зони, за це мене й вилучили.

- Чи не було у «Карпат» бажання вирвати перемогу, коли «Динамо» залишилося без двох гравців?

- Було, але ми грали на виїзді й віддали на той момент уже багато сил. Мав вплив і психологічний момент, що в останніх матчах ми пропускали голи на останніх хвилинах. Ми досі не можемо забути гру із запорізьким «Металургом». В останній грі із «Зорею» ані по грі, ані за моментами ми не заслуговували на поразку. Це впливає на психологію футболістів. Сьогодні ми провели хорошу гру, заслужено зіграли внічию, й це дає великий поштовх нашій команді продовжувати рухатися в тому напрямку, який ми обрали. 

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер