Ігор ЖАБЧЕНКО: «Думаю, на грі з «Динамо» люди й на деревах сидіти будуть»

Ігор ЖАБЧЕНКО: «Думаю, на грі з «Динамо» люди й на деревах сидіти будуть»

- Народ із великим нетерпінням чекає цього поєдинку. Перед грою все перебудовуємо, покращуємо. Готуємося у звичному режимі, нічого надприродного не робимо. Поважаємо нашого суперника, будемо битися.

- Чи на всіх гравців можете розраховувати? Як плануєте протистояти чемпіону країни?

- Так, склад буде оптимальним. Але для нас головний пріоритет – це чемпіонат. А Кубок – це більше шоу, виставковий матч, а для хлопців – можливість спробувати себе на рівні такого серйозного суперника, показати свої сили проти футболістів «Динамо». Словом, для нас ця гра не є суттєвою, ми через неї готуємося до поєдинку чемпіонату проти «Оболоні». Тож пограємо, отримуючи задоволення від футболу. Завдання – порадувати наших уболівальників.

- Наскільки великий ажіотаж викликав матч у Комсомольську? Він стане святом для міста?

- Безумовно! Це велике свято, справжнє шоу. Адже «Динамо» не щодня до нас приїжджає, тому це ціла подія! Великий клуб, гравці високого рівня – що ще потрібно? За тиждень до гри всі цікавляться зайвими квитками, всі хочуть потрапити на гру. Пропусків у вільному продажу немає, клуб їх поширює самостійно.

- Чи очікується аншлаг на трибунах?

- Так, мабуть, уперше за два з половиною роки, які я тут працюю, схоже, нарешті побачимо повний стадіон. Думаю, люди й на деревах сидіти будуть. Ажіотаж у тому числі й серед уболівальників, які приїжджають до нас із Києва. Наш стадіон «Юність» може вмістити лише 2500 глядачів. А лише динамівських уболівальників очікується 500. От і думаємо, як їх розмістити разом із міською владою, всіма службами, міліцією, обговорюємо, як із ними працювати, забезпечити безпеку.

- Ви сам – динамівець, вихованець Олександра Шпакова. У зв'язку з цим, чи буде поєдинок проти «Динамо» особливим для вас особисто?

- Коли був футболістом, проти «Динамо» я награвся. У тренерській же кар'єрі зустрічався лише з «Динамо-2». Звичайно, мені цікаво зустрітися з першою командою, порівняти рівень моїх футболістів та гравців киян. Чекаємо суботи.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер