Ігорю Кочетову - 65. Вітаємо!

Ігорю Кочетову - 65. Вітаємо!

Сьогодні, 2-го травня, виповнюється 65 років українському спортивному та футбольному функціонеру, президенту Федерації футболу міста Києва й колишньому віцепрезиденту Федерації футболу України Ігорю Кочетову.

Від імені нашого клубу ювіляра привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс:

«Шановний Ігорю Миколайовичу!

Дозвольте від імені всіх динамівців та від себе особисто привітати Вас із 65-річчям та висловити Вам глибоку повагу та шану.

Своєю працею Ви робите величезний вклад не лише у розвиток київського футболу, а й віддаєте багато сил на благо усієї України.

Ми усі знаємо, що для вас футбол – це справа життя, у яку Ви вкладаєте всю душу, не даремно ваша багаторічна діяльність на посаді президента київської міської Федерації футболу настільки успішна. Дуже цінно, що Ви приділяєте багато уваги розвитку дитячого та аматорського футболу, невпинно піклуєтеся про ветеранів спорту.

У цей день щиро бажаю Вам перш за все закінчення війни та мирного життя у вільній і незалежній Україні. А також міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, тепла і добробуту. Сил Вам, енергії, наснаги та удачі у всіх ваших справах у подальшій діяльності на благо українського футболу».


З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер