Ігорю Костюку - 48! Наші вітання

Ігорю Костюку - 48! Наші вітання

Сьогодні виповнюється 48 років старшому тренеру юнацької команди «Динамо» Ігорю Костюку.

У минулому майстерний і обдарований футболіст, Ігор Костюк – вихованець «Динамо», у роки ігрової кар’єри був талановитим півзахисником, викликався до збірної України, за його плечима великий ігровий досвід, він був лідером колективів, за які грав. Костюк – дворазовий чемпіон України та володар Кубку України.

Наприкінці своєї футбольної кар’єри, граючи у київському ЦСКА, почав суміщати функції футболіста з тренерською роботою, а згодом, закінчивши активні виступи, отримав тренерський диплом категорії «B» та увійшов до тренерського штабу «армійців». Потім на деякий час призупинив тренерську діяльність, зосередившись на виступах за команду ветеранів «Динамо».

Тепер Ігор Володимирович вкладає свій досвід і знання у виховання молодого покоління гравців «біло-синіх» - з 2012-го року він працює старшим тренером юнацької команди клубу (U19), а також очолював молодіжну команду (U21). І на цих теренах він досягнув неабияких успіхів. Під його керівництвом юнацька команда «Динамо» неодноразово здобувала чемпіонство України та яскраво виступала на міжнародній арені в Юнацькій лізі УЄФА, а цілий ряд підопічних підсилили перший склад «Динамо» та збірну України.

Футбольний клуб «Динамо» Київ вітає Ігоря Володимировича з днем народження та бажає імениннику міцного здоров'я, сімейного щастя, миру, злагоди в родині, добробуту та сімейного затишку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер