Ігорю Кутепову – 55. Вітаємо!

Ігорю Кутепову – 55. Вітаємо!

Уродженець Первомайська Харківської області, вихованець харківської воротарської школи, в «Динамо» Кутепов перейшов з «Металіста» у 1991 році. Виступав за «Динамо» з 1991 по 1994 роки, проводячи приблизно рівну кількість матчів з іншими голкіперами команди. Чемпіон України 1993 і 1994 років, володар Кубка України 1993 року. За збірну України провів 4 гри, у тому числі захищав ворота в історичному, першому її матчі. Тричі виводив на поле команду з капітанською пов'язкою.

З 2008 року Кутепов був керівником дитячої футбольної академії харківського «Металіста».

 

Від імені клубу ювіляра привітав президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс

Шановний Ігоре Миколайовичу!

У День Вашого 55-річчя від імені всіх динамівців прийміть щирі вітання і найкращі побажання Вам і Вашій родині!

Ви залишили вагомий слід в історії київського «Динамо». Зумівши витримати свого часу конкуренцію на воротарській позиції, де у «Динамо» завжди вистачало талантів, ви були важливим для команди гравцем у дуже значимий для неї період становлення на зорі незалежності, підтримуючи високу планку і доклавши руку до завоювання клубом перших трофеїв в уже незалежній Україна. Ви увійшли і до історії національної збірної України, де вам було довірено посаду номер один в історичному, першому матчі. Ви вірою і правдою служили і продовжуєте служити нашому футболу, підтримуючи і розвиваючи дитячий футбол на вашій рідній Харківщині.

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров'я, натхнення і успіхів, втілення в життя всіх бажань, благополуччя і миру!

З повагою,

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер