Матч з “Ден Хаагом” перенесено

Матч з “Ден Хаагом” перенесено

“Матч відбудеться за будь-якої погоди” – це не для сьогоднішньої Антальї. Цілий день йшов дощ, а під вечір хлинула справжня тропічна злива. Кілька матчів, у тому числі і гра “Динамо” – “Ден Хааг”, було перенесено.

Цікаво, що на переносі настоювали саме голландці. Олексій Михайличенко був готовий випустити свою команду на поле і не зривати план підготовки “Динамо”. Після переговорів сторони дійшли до такого рішення: завтра о 12.00 за київським часом на одному з полів (не на центральному, як планувалось) команди проведуть товариський матч.

Але і це ніким не гарантовано. Якщо злива не вщухне найближчими годинами, то і цей варіант може не пройти. Та в будь-якому випадку динамівці продовжать підготовку.

Сьогодні замість гри було проведено тренування. Близько 40 хвилин кияни займались за екстремальних умов. Сильний дощ дозволив виконати кілька бігових і ігрових (квадрати) серій.

Цікаво, що спостерігати за поєдинком динамівців з “Ден Хаагом” приїхало кілька відомих футбольних фахівців, у тому числі і В’ячеслав Грозний. З цього приводу Михайличенко пошуткував: “Нічого у спостерігачів не вийде – самі бачите, як ми “шифруємося”.

Але і це було не все. Ледь розпочалось заняття (пройшло хвилин 5-7), як у всьому спортивному комплексі зникло світло. Через темряву можна було почути лише голосний сміх та гумор футболістів. Це продовжувалось кілька хвилин, після чого світло з’явилось і динамівці продовжили багатостраждальне тренування.

До речі, динамівське керівництво сьогодні ввечері прибуло в Topkapi Palace.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер